• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Здравейте,

Понеже строителят ме натиска да му занеса сифоните за да си ги вгради като прави подовете, трябва що годе бързо да закупя 2 броя и да му ги занеса.

Моля за конкретни съвети за марка и място от където да ги купя. Трябват ми м/у 70 и 80 см дължина, качествени и естествено не най-скъпите :) Просто ми трябва нещо разумно, което и вие бихте сложили във вашите бани. Не съм капризен за декорацията на решетката - така или иначе всяка марка си има няколко варианта. Ако има някакво значение, ще се поставят под отваряемата част на душ паравана.

Благодаря предварително !
Andri01 - майстор
Да беше писал в кой град си,ако искаш адекватен отговор!
Andri01 - майстор
Аха,вързах. Е,човек се учи до като е жив. Значи всички,които не са писали от къде са ,са от провинцията ,т.е. София! "Всичко отдалечено на 200км. от морето ,е провинция!" Ърнест Хемингуей :-D
Andri01 написа:
Аха,вързах. Е,човек се учи до като е жив. Значи всички,които не са писали от къде са ,са от провинцията ,т.е. София! "Всичко отдалечено на 200км. от морето ,е провинция!" Ърнест Хемингуей :-D
Да, София :) Което не пречи на хората от Варна да предложат марка :)
Andri01 - майстор
viewtopic.php?t=43352 - прегледай това
nikolov333 - майстор
Не монтирайте сифоните ! Това е работа на майстора, който ще нарежда плочките.. :partyman:
tdk 71 - специалист
Подкрепям колегата.Оставете поддушовото без замаска и този сифон се монтира от плочкаджията.Още не се знае разположението на плочките,дебелината им и доста други неизвесни има.Поне 7-8см дебелина на замаската да имаш за вграждане на качествен сифон
Andri01 написа:
viewtopic.php?t=43352 - прегледай това
Прегледал съм и двете теми от тук - мненията в които се споменават марки и модели са 1-2 и са на 3 год и си мисля, може да са се появили нови неща на пазара, както и да са минали повечко такива сифони през ръцете на хората тук.
tdk 71 написа:
Подкрепям колегата.Оставете поддушовото без замаска и този сифон се монтира от плочкаджията.Още не се знае разположението на плочките,дебелината им и доста други неизвесни има.Поне 7-8см дебелина на замаската да имаш за вграждане на качествен сифон
Това ми е ясно, но понеже ще има едни 15 см замазка (заради тръба), строителят каза, че ще иска да я сложи като ще постави сифона с изолация около него, за да може плочкаджията да си го намести както иска. Плочките като размер и ъгъл ще ги напаснем по сифона.

Та наистина ако може да предложите конкретни модели, ще съм благодарен.
  • 1
  • 2

Тема "Съвет за линеен сифон" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: