• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
klambrev - специалист
Здравейте,
Прегледах всички форуми и теми но не намерих нищо подобно на това което ми трябва.
Търся врата за баня, но всичко на което попадам са или алуминиеви/пвц врати изработени от профил като за дограма, които не ми харесват или талашитени/мдф с неясна усточивост във времето.
Вратата няма да се облива с вода, но в банята няма да има душ кабина и са възможни ежедневни напръсквания с вода.
Търся врата която да е сравнително плоска(гладка), без разни орнаметни или кривки, бяла на цвят е достатъчно.
Дали не съществуват подобни изработени от разпенено пвц или някакъв друг подобен материал?

Приемам всякакви предложения, а трябва да избера до седмица.
Благодаря на отзовалите се
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Не разбрах какво искаш. Лицевият панел на врата може да е от разпенено певеце. Можеш и сам да си го монтираш на готова врата. Това устройва ли те?
klambrev - специалист
трябва ми нова врата с каса от впц или алумин, но да не е с профилите за дограмите защото всички са такива и не ми харесват.
може да прилича на крафтмастер или напълно гладка
kozl - майстор
Потърси "хигиенични" метални нераждаеми врати, примерно в дистибутори на Хьорман. Има и PVC хигиенични врати, но не мога да предложа доставчик. Обикновена врата от не толкова обичаен материял. Цените са цени. :wink:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
klambrev написа:
трябва ми нова врата с каса от впц или алумин, но да не е с профилите за дограмите защото всички са такива и не ми харесват.
може да прилича на крафтмастер или напълно гладка
Касата ок, рамката също трябва да е от такова, пълнеж или отгоре всичко можеш да сложиш. Обсъди го с фирмата за дограма. Пак казвам, сам можеш да си залепиш отгоре, върху нормалната врата каквото си искаш. Огледала и от двете страни.
klambrev - специалист
Например бях харесал тази:
http://www.home-max.bg/bg/product/31843 ... yasna.html
Не съм ходил да я видя все още на живо, но бе единственото което намерих, да прилича на това което търся.

Издирих, че е произведена от интекст и когато ги питах дали е подходяща, те отговориха че е подходяща за мокри помещения, без пръски от вода, т.е. не става

А за огледала не е удобно мястото и от 2те страни
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
klambrev написа:
Например бях харесал тази:
http://www.home-max.bg/bg/product/31843 ... yasna.html
Не съм ходил да я видя все още на живо, но бе единственото което намерих, да прилича на това което търся.

Издирих, че е произведена от интекст и когато ги питах дали е подходяща, те отговориха че е подходяща за мокри помещения, без пръски от вода, т.е. не става

А за огледала не е удобно мястото и от 2те страни
Пише певеце врата за баня, а са ти казали, че не става за баня? И е от певеце?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
kozl написа:
http://www.k2-doors.com/index.php?menu=19&RecordID=2
А колко струваааат
turbocharged - специалист
Монтирай си нормална интериорна врата на банята. Само те имат вида на врата който който желаеш. Така наречените врати за баня ми приличат на прозорец без стъкло. Нищо чудно да са изобретение на родните pvc и al дограмаджии.
  • 1
  • 2

Тема "Врата за баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: