Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Svetoslavoff1 - майстор
Здравейте,
Лаишки въпрос, предполагам, но... Вътрешната страна на гъвкавата връзка, която се нахлузва на изхода на моноблака и външната страна, която се вкарва в тръбата ф110ммм обмазват ли се предварително със санитарен силикон?
Проиграх монтажа като капнах по малко веро от двете страни и при няколкото проби нямаше теч.
chapara - майстор
Не се маже нищо :wink:, но бих ти препоръчал твърда връзка :roll:
Svetoslavoff1 - майстор
Благодаря!
Аз я докарах докъдето може с твърда, ама има една несъосие и малка разлика във височините, та ще има преходен гъвкав маншон, поне с моя майсторлък толкова :) В къщи имам две връзки с маншони, едната я смених след 15+години, другата още си кара.
chapara - майстор
Маншона намалява доброто оттичане :wink:
Andri01 - майстор
Решение - ще се яде по-малко,ще се пие повече и с оттичането няма да има проблем. А и ще се върже по-добре семейният бюджет. :? :partyman:
Hoвoceлckи - майстор
=D> Евала! Хвала на такива полезни юзъри :!: Винаги, с точния отговор, на всеки въпрос ...
Svetoslavoff1 - майстор
Hoвoceлckи написа:
=D> Евала! Хвала на такива полезни юзъри :!: Винаги, с точния отговор, на всеки въпрос ...
Андри си е майтапчия, не се впрягай толкова. :partyman:
nikolson - майстор
chapara написа:
Маншона намалява доброто оттичане :wink:
Мисля, че има гладки отвътре маншони.
radius - майстор
Svetoslavoff1 написа:
ама има една несъосие и малка разлика във височините,
Има и дъги на 15 и 30градуса, може да са полезни в някои случаи. А ако несъосието е малко с пистолета за горещ въздух може да се размекне твърдата тръба и да се моделира по обстановката. Естествено не до безкрай.
рашкета - специалист
Пичове, я излезте от филма.Нищо им няма на гофретата.Отичане-мотичане, глупости.......

Тема "Свързване на моноблок със задно оттичане към канал ф 110мм." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: