Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
  asterix - напреднал
Здравейте,

Какво мислите за Grohe Rapid SL + бутон + крепеж - 270 лв?
Прикачен файл:
20140227150704rar.jpg
20140227150704rar.jpg (20.86 KиБ) Видяна 3001 пъти
Има ли и по-евтини, но качествени варианти?

П.П. Темата ми се дублира, но не успях да изтрия старата, за което се извинявам!
galin56 - специалист
Аз преди 2 години си купих на Серел. Всичко ми излезна за 400лв. И е доста добро казанче и чиния. Сега разгледах пак цените и виждам, че са със стотина лева по-скъпи вече. Иначе и това, което си харесал на Грое също е добро и не би трябвало да имаш проблеми с него. Иначе като гледам цените не очаквай да намериш нещо кой знае по-евтино. Най-евтиния вариант като гледам е 500лв за казанче и чиния в комплект.
asterix - напреднал
Повечето комплекти са по толкова (500), но ако си взема Грор за 270, след това цените на тоалетните чинии е много висока.
chapara - майстор
asterix написа:
Повечето комплекти са по толкова (500), но ако си взема Грор за 270, след това цените на тоалетните чинии е много висока.
Чинията не е задължително да е Грое :idea:
asterix - напреднал
Да разбира се. Но като цяло ми се виждат доста скъпи тези чинии.
asterix - напреднал
Точно това имах предвид - комплектите струват колкото конзолна тоалетна чиния.
galin56 - специалист
Аз ако трябваше днес да купувам отново комплект за вграждане, бих си купил нещо такова за 530лв:
http://www.gaudi-ds.com/product/4774/pr ... buton.html
Ако се разровиш из сайтовете може да го намериш същото на промоция и за по-добра цена. Аз така когато купувах преди за няколко часа ровене в нета спестих 60-70 лв защото намерих комплекта в един сайт от 480 на 409лв на промоция.

Тема "Избор на вградено казанче" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: