Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Купих си стенен смесител за душ на Интеркерамика. Майстора го гледа и каза, че не вижда как може да се монтира в гипсокартона, защото върху него ще има и стъклокерамични плочки, резбата на смеситела била малка и нямало как да стои на стената. Трябвало да си купя нещо подобно на душ панелите, за да можело да се монтира. Помогнете със съвети :cry:
velsi - Почетен майстор
Без снимка или поне линк към продукта.... :?
Линка е www.interceramicbg.com. Модела на смесителя е Орекио. Писах и до фирмата, но все още нямам отговор.
Palawnik - специалист
Това не е ли смесител стоящ за умивалник, не за душ :?

В железавийте продават удължители от 1 см до 10 см.

http://www.viptherm.com/content/blogcat ... /16/10/30/

Огледай тук.
Не е лошо да пратиш снимка на стената.
Купила съм си и двата, и стоящия за умивалник, и този за вграждане за душ. Стоящият ми е ясно как да го монтирам. Въпросът е за вградения, защото картона е 12.5 мм + стъклокерамичните плочки и почти не остава резба за стягане и от външната и от вътрешната страна.
Според мен няма смисъл да ти пращам снимка на стената, защото ще бъде стандартна предстенна обшивка с гипсокартон на конструкция.
Osiris - специалист
jesika

какъв ти е водопровода има едни пети за смесителни батерии които може да монтираш към конструкцията на гипс картона
смеситела с мека връзка ли е или не :?:
Emerald - модератор
За нещо такова ли става въпрос?

Изображение
Смесителя няма никакви връзки към него. Малко е тежичък и най-вероятно няма да го правя с меки връзки, ще ползвам съществуващия водопровод, доколкото мога.

Прикачен файл

getimg.gif
getimg.gif (2.75 KиБ) Видяна 5826 пъти
Osiris - специалист
тогава само както ти казах на захващаш здраво за консрукцията на гипс картона :?

Тема "Как се монтира стъклен смесител за вграждане в гипсокартон?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: