Здравейте!
Преди около 6 месеца направихме основен ремонт на жилището,което си купихме.В общи линии го изтърбушихме изцяло и го обновихме напълно.Преди 2-3 седмици обаче съседите,под нас,се оплакаха,че им е протекла отходната тръба(каменин)на тоалетната,откъм тавана(т.е. от нас)
!По време на ремонта сменихме цялата ВиК инсталация(вкл. и отходните тръби) и въпреки ,че майстора ги посъветва да поменят каменина с PVC те не го направиха и казаха,че ще го сменят"по-натам".На снимките можете да видите как изглеждаше тоалетната по време на ремонта и след това.
Мисля,че майстора е направил връзката някъде в плочата?!
Сега съседите решиха,че ще сменят каменина,но при мен всичко е готово!
Моля за съвет: как "най-безболезнено" да стане връзката,че хич не ми се иска да си разбивам тоалетната
!
Благодаря предварително!
Преди около 6 месеца направихме основен ремонт на жилището,което си купихме.В общи линии го изтърбушихме изцяло и го обновихме напълно.Преди 2-3 седмици обаче съседите,под нас,се оплакаха,че им е протекла отходната тръба(каменин)на тоалетната,откъм тавана(т.е. от нас)

Мисля,че майстора е направил връзката някъде в плочата?!
Сега съседите решиха,че ще сменят каменина,но при мен всичко е готово!
Моля за съвет: как "най-безболезнено" да стане връзката,че хич не ми се иска да си разбивам тоалетната

Благодаря предварително!
Прикачен файл
След ремонта
WC.JPG (25.08 KиБ) Видяна 4894 пъти
Прикачен файл
По време на ремонта
DSC00949.JPG (40.67 KиБ) Видяна 4894 пъти
Прикачен файл
По време на ремонта
DSC00948.JPG (34.65 KиБ) Видяна 4894 пъти