Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Здравейте, колеги. Необходима ми е информация откъде мога да закупя от старите български сини плочки плочки за баня, които са с размер 15 на 15 см. Видях, че в практикер се продават по 5лв квадрата, но са само бели, от тези които се слагаха на стените в кухните на епк/панелните жилища. Причината да питам е, че имам баня с 4-5 напукани плочки, които бих желал да сменя, а не желая да сменям всички на този етап. Благодаря
Antonii - майстор
Преди известно време като търсех такива ми обясниха, че вече се произвеждат само бели такива. Така, че от магазин едва ли. Такива каквито търсите може да се намерят само от някой който има изостанали от едно време, а вижте и в ОЛХ там също съм срещал от старите.
Hoвoceлckи - майстор
Щом са само напукани бих те посъветвал да не се занимаваш. На баня с такива плочки едва ли най-неприятното нещо в нея са точно тези напукани плочки ... И да намериш оригинални, със сигурност ще имат поне един нюанс разлика заради неизбежното избеляване на старите. Изчукването на стари плочки (особено лепени с цимент) си е доста играчка, а и рисковано (да ти не тръгнат наред всичките).
Ако все пак си крайно решен, би могъл да намериш по- големи такива и с флекса да им докараш размер. Би могъл да сложиш и съвсем различни - все едно е украса. Сега е модно :)
infomar
Ако цялата стена е със стари плочки и смениш само 2-3-5-7 от тях, ще стоят като ярко свежо петно на стара избледняла дамска блуза... а бе грозничко си е :yawinkle:
Не, че те отказвам от намерението, но вчера гледах като минавах по магазините - не видях 15 х 15 в разцветки... по-точно въобще не видях такива.

Питай на тези адреси, може да им е останало нещо:

https://www.masterhaus.bg/bg/products/p ... v-m-kashon
Български фаянсови плочки от серия Пламена в цвят бежов и размер 15 х 15 см. В един кашон се съдържат 44 броя плочки с покривна площ 1 кв.м.

http://www.home-max.bg/fayans-15h15-razl-cv/
Фаянс размери 15х15см
различни цветове
Трето качество

Тема "Плочки за баня 15 на 15 см" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: