Здравейте, след последните подвизи на супер майстор, беше подменана цялата ВИК на вилата.
Изградиха нова баня, и останаха дреболии на първия етаж.
Да обаче гения оставил един стар кран на втория етаж, който капе без да каже.
Бутнал го с един маркуч в кенефа и това е.
Такаа, не бях ходил на вилата 2 седмици и резултата е това:
Притесянва ме, че тухлите са страшно напоени с вода. Дори на едната снимка се вижда как е избила водата и направила вадичка.
Стените бяха измазани, за сега не са напукали но са доста мокри. Тавана е със спукана мазилка, и петна по латекса.
Най ме притеснява, дали да очаквам сериозни поражения по плочките и стените.
В дясно от отвора за вратата на банята т.е. на гърба на банята, се пада камината.
Чудя се ако я вържа и запаля сега дали няма да спука и да направи повече бели отколкото да подсуши по-бързо стените.
Отделно плочата е доста мокра. Лошото е че не е за първи път, а е и много тънка, но това е за друга тема.
Какво мога да очаквам като допълнителни щети според вас?
Смятате ли че ще се размина само с изсъхване и боядисване, или ще трябва да се укрепват стените някак.
Изградиха нова баня, и останаха дреболии на първия етаж.
Да обаче гения оставил един стар кран на втория етаж, който капе без да каже.
Бутнал го с един маркуч в кенефа и това е.
Такаа, не бях ходил на вилата 2 седмици и резултата е това:
Притесянва ме, че тухлите са страшно напоени с вода. Дори на едната снимка се вижда как е избила водата и направила вадичка.
Стените бяха измазани, за сега не са напукали но са доста мокри. Тавана е със спукана мазилка, и петна по латекса.
Най ме притеснява, дали да очаквам сериозни поражения по плочките и стените.
В дясно от отвора за вратата на банята т.е. на гърба на банята, се пада камината.
Чудя се ако я вържа и запаля сега дали няма да спука и да направи повече бели отколкото да подсуши по-бързо стените.
Отделно плочата е доста мокра. Лошото е че не е за първи път, а е и много тънка, но това е за друга тема.
Какво мога да очаквам като допълнителни щети според вас?
Смятате ли че ще се размина само с изсъхване и боядисване, или ще трябва да се укрепват стените някак.