• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Манчо - напреднал
купих си висяща т.чиния ВИДИМА +казанче за вграждане ISOSAN .Бихте ли ми казали ISOSAN добро ли е като качество и т.н. и като цяло за вградените казанчета?
Stefanaki - помощник
Манчо написа:
купих си ...
Мисля че малко късно си се сетил да питаш за плюсовете и минусите :)
На мен повече ми харесва като е така скрито и мисля че си заслужава малко повечето пари и къртене/скриване на казанчето. Не знам как е с ремонтирането, разправят че от капака за отвора на бутона можело да се ремонтира ама дано да не ти се налага.
emil_v r - майстор
Единствен минус (за мен) , по труден монтаж . +сове :tonqe: - По - красиво , чисто , прибрано към стената . Всички части се вадят през бутона с лекота . Безшумно. Изосан - звучи като Турско , фен съм на всичко турско , ако не е от ефтиният им клас.
Манчо - напреднал
emil_v r написа:
Единствен минус (за мен) , по труден монтаж . +сове :tonqe: - По - красиво , чисто , прибрано към стената . Всички части се вадят през бутона с лекота . Безшумно. Изосан - звучи като Турско , фен съм на всичко турско , ако не е от ефтиният им клас.
ISOSAN-мисля че е германско. ето снимки.
Антония - специалист
Манчо, доволен ли си от казанчето? Сега гледам, че пак има промоция в Практикер, та се чудя да взимам ли или да прежаля хиляди левове за разни Grohe и прочие екстри?
Манчо - напреднал
Ами да,засега всичко е наред и нямам проблеми.Единствено формата на бутона неми хареса,можеше да е по-малък.
Антония - специалист
Благодаря за бързия отговор :) Аз все още съм на етапа, когато се лашкаш от много скъпите (сигурни) решения към твърде евтините (добра сделка!) варианти. Хем ми се иска само на проверени брандове да залагам, хем осъзнавам, че така ще профукам супермного пари и нищо няма да е гарантирано.
Манчо - напреднал
Един съвет от мен,когато си купуваш казанче, задължително входът за водата да бъде с метална резба,а не пластмасова!
Мен ме съветваха да си взема казанче на ВИДИМА,но намерих само чиния.От майстори знам,а и вкъщи което е на ВИДИМА си е добро.
Жените по принцип несе занимават с тези неща така че поздравления и късмет :klatsch:
Антония - специалист
У дома има строго разделение на функциите. Аз обикалям по сайтове на производители, гледам каталози, избирам кои решения ми допадат по принцип. След това показвам събраната информация на мъж ми и той прави оценка от техническа гледна точка :) Защото като типична женка налитам повече на дизайн, отколкото на здравина, сигурност и прочие 'маловажности' :)

На сайта на Видима не откривам да предлагат вградени казанчета обаче... Имат само две конзолни тоалетни чинии (и двете не ми харесват на външен вид) и много моноблокове. Гледах варианти разни: Roca, Geberit, Grohe, Sanitop и какво ли още не. Охф, още ще се чете :?
Rumen Iankov - специалист
Вземете си моноблок вместо вградено тоалетно казанче.За да може ако стане нещо да може да се ремонтира или смени с ново. :)
  • 1
  • 2

Тема "плюсове и минуси на вграденото казанче" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: