Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Delty - помощник
Здравейте,

какво мислите за различните видове вани: акрилни, метални, чугунени, и не знам има ли други видове.

Кои са най- добри според личния ви опит и мнение? Къде има най- богат избор, с добро съотношение между качество и цена?

Хубав ден!
любител - специалист
Акрилни- лека, добра изолация (т.е. не се губи топлината на водата), възможност за разнообразие на форми.
Метална- евтина, дрънчи неприятно.
Чугун- тежко, трайно, скъпо, направо дърпа голяма част от топлината на водата (абсолютно противопоказано за употреба с обемен бойлер)
roshav ohluv - специалист
Здравейте!
Тези дни бях в Практикер и в Бриколаж и направих учудващо откритие: акрилните вани, с еднакъв размер, варират като цени от 150 до 600 лева... На пръв, любителски поглед, изглеждат съвсем еднакви - и като покритие, и като материал; единствено някои вариации във формата се различаваха. Къде е уловката? :?
Emerald - модератор
roshav ohluv написа:
Здравейте!
Тези дни бях в Практикер и в Бриколаж и направих учудващо откритие: акрилните вани, с еднакъв размер, варират като цени от 150 до 600 лева... На пръв, любителски поглед, изглеждат съвсем еднакви - и като покритие, и като материал; единствено някои вариации във формата се различаваха. Къде е уловката? :?
Мисля, че този въпрос би трябвало да зададеш на продавачите. Със сигурност има разлика, която влияе на цената. Някъде може да е заради качество на материала, може да е заради дизайн, заради някои екстри...А може да е и въпрос на марка. Но за това би трябвало да те информира продавача. Винаги питам когато не ми е ясна разлика в цената и много често получавам задоволителен отговор.
roshav ohluv - специалист
Още не съм, но съм се спрял на нашенската вана Нео - 259 лв за 160/70 см. Може би ще потърся и варианти за 160/75.

Тема "вана - каква, къде" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: