Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Досега имам следните възможности: от алуминиева дограма с пълнеж МДФ -бели- 250лв.; боядисана прахово рамка и каса с боядисан пълнеж хънтър - 290лв. и нещо което изглежда добре, но не знам колко е трайно - рамката на вратата е от фолирана алум.дограма,а пълнежа - пластмасов хънтър със залепено фабрично фолио.То наистина е дебеличко и добре наподобява дървесен вид, но никъде не видях как изглежда рамката.Дали ще е трайно или ще се драска и подува.Няма информация за такова чудо и в сайтовете на фирмите за производство на алум+ПВЦ дограма. да не съм улучила някое гаражно производство ? В магазина има продавачки които не могат да обяснят, аз не знам какво да питам, монтажникът само рисува розово бъдеще на собственика на подобна врата, а цената е 320лв.
Ще съм благодарна на всеки дал мнение.
направи си сам - помощник
Pory4ai si vrata na Hormann - nemski sa i 6te ostane6 dovolna
masteradmin - майстор
Май алуминиева е наи изгодно стига да ти се върже интериорно с другите врати.
velsi - Почетен майстор
Не съм срещал досега фолиран алуминий. По принцип фолирано е ПВЦ-то. А алуминия е боядисан като имитация на дърво. Но едва ли ще е гаражно производство. Не мисля, че ще му стане нещо.
хем идея-хем въпрос.Стават ли за баня тези врати?
velsi - Почетен майстор
Кои врати имаш предвид?
imb_bg - напреднал
Аз си сложих МДФ цвят кестен и от към банята ми я боадисаха в бяло за 220 лв нямам снимка за съжаление
BigPuff - напреднал
Аз сложих алуминиева - огледало отвън, отвътре матирано стъкло. Излезе ми 240 лв.Мога да я снимам.

Тема "Помагайте -Каква врата на банята да избера" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: