• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
BLUEPUPIL-2 - специалист
:arrow: Добре качвам малко децибелите до 30-35, ама да не почнат да чукат по тръбите, че им е шумно на останалите обитатели. Проблема е в оборотите 960, всички дето видях са 1450 или 2800?
В една тема за хоризонтално укрепване на веранда модератора ми изтри обърнатите V bracing, щото били показани на небостъргачи, а не на веранди, ама тука стана още по хубаво с комари, самоубийства и секс шопове, някак си неразривно свързани със задвижващата аспирацията еденица. =D> :prayer: :rolleyes: :shock:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
вт юни 18, 2019 2:43 pmBLUEPUPIL-2 написа:
..., някак си неразривно свързани със задвижващата аспирацията еденица. =D> :prayer: :rolleyes: :shock:
Чудно защо :-)
Какво, ВСЪЩНОСТ питаш?
BLUEPUPIL-2 - специалист
Не ме карайте сега да пускам нещо като обществена поръчка или да правя 10-дневно проучване за да намеря едно нещо, дето засмуква въздух и го праща в отдушника и е задвижвано от асинхронен двигател с около 960 об. мин. Ако още нещо не ви е ясно питайте, ама въпроса като че ли не е към вас, а към тези дето са по близо до тези въпроси/проблеми.
Antonii - специалист
Личното ми мнение е, че едва ли ще намерите готов вентилатор на тези обороти.
Причината е, че точно оборотити са основни за тяхната производителност. И на тези обороти габаритите им няма да са никак малки.
Вариант е да си вземете вентилатор на 3000 оборота и с инвертор да му свалите оборотите, а от там и производителността 3 пъти.
  • 1
  • 2

Тема "Центробежен Вентилатор" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: