Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
tuty - помощник
Здравейте,харесали сме си мивка за баня на плот, ще видите от прикаченият файл модела, та въпросът ми е как се скриват тръбите за водата? Консултантка в магазин ни каза, че ако плота ни се струва много скъп може да си иззидаме такъв и да си го облицоваме и тъй като в момента ни правят водопровода в банята,моля дайте съвет,за да знаем какво да кажем на майсторите.То и без това всяка моя идея се приема странно и ми казват, че не може да стане, та поне да знам какво точно да им кажа да ми направят.
Благодаря предварително

Прикачен файл

resize.jpg
resize.jpg (18.96 KиБ) Видяна 2843 пъти
Matchless - специалист
tuty написа:
Здравейте,харесали сме си мивка за баня на плот, ще видите от прикаченият файл модела, та въпросът ми е как се скриват тръбите за водата? Консултантка в магазин ни каза, че ако плота ни се струва много скъп може да си иззидаме такъв и да си го облицоваме и тъй като в момента ни правят водопровода в банята,моля дайте съвет,за да знаем какво да кажем на майсторите.То и без това всяка моя идея се приема странно и ми казват, че не може да стане, та поне да знам какво точно да им кажа да ми направят.
Благодаря предварително
И на мен ще ми е интересно, защото в повечето магазини мивките са сложени без сифони.
shadowman - майстор
Най-вероятно са зазидани в стената, но всичко трябва да е точно до сантиметър (имам предвидтръбите за прави и обратни води).
ironlady - модератор
Според мен в такива нестандртни ситуации, по добре всички елементи да са купени предварително/батерия, мивка, и т.н./ за да не се получават проблеми.Трябва човек да знае какво иска в крайния вариант, после да са закупени всички аксесоари и след това да се мисли по инсталация. :wink:
Това е моя поглед върху нещата :wink:
lyki - специалист
Предполагам плота нее целия плътен , ако се разгледа по внимателно от задната невидима страна сигурно ще ти подскаже решението.
Мивката е със стоящ смесител. на който изводите (със или без кранчета се монтират под мивката -разбирай плота)
Обратната вода би било логично да е зазидана в стената .
pavelari - майстор
Естествено - зад тази изкуствена дървения мога да ти пусна тръби по които да тече вода дето да напълни басейн за няколко часа...

Тема "Къде се скриват тръбите за мивка, поставена на плот?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: