• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Antonini - специалист
ЗДРАВЕЙТЕ! НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ С КАКВО И КАК СЕ ПОЧИСТВА НАДРАСКАН ФАЯНС? ДРАСКОТИНИТЕ СА ПО ТОАЛЕТНАТА ЧИНИЯ, И СА ОТ АЛУМИНИЕВОТО КАПАКЧЕ НА WC ЧЕТКАТА. КАТО ЧЕ ЛИ ДРАСКОТИНИТЕ СА ОТДЕЛЕНИ ЧАСТИЦИ АЛУМИНИИ, ТЪЙ КАТО ФАЯНСА Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТВЪРД МАТЕРИАЛ. ПРИЛАГАМ И СНИМКА. АКО НЯКОЙ ПОМОГНЕ ЩЕ СЪМ МУ МНОГО БЛАГОДАРЕН!

Прикачен файл

wc.JPG
wc.JPG (27.44 KиБ) Видяна 11893 пъти
solo5 - майстор
според мен няма оправяне
колкото и да се опитваш да го полираш все ще се вижда
Antonini - специалист
solo5 написа:
според мен няма оправяне
колкото и да се опитваш да го полираш все ще се вижда
МИСЛИШ ЛИ НАИСТИНА? САМО ДА УТОЧНЯ, ЧЕ САМИЯ ЕМАЙЛ НЕ Е НАРУШЕН, ДРАСКОТИНИТЕ СА КАТО НАЛЕП ВЪРХ НЕГО.
vidrata - специален-специалист
Антонии първо пиши с малки букви и после се сопкай.Аз също мисля , че няма да можеш да ги махнеш тея драскотини.
solo5 - майстор
на мен ми се вижда надраскано
ако не е, няма нужда от кой знае какво мислене
купуваш някакъв препарат и започваш да чистиш
Последна промяна от solo5 на чет юни 25, 2009 7:39 pm, променено общо 1 път.
Spokoiniq - майстор
Вероятно някой е оставял метална кофа в кенефа, тя е надрала, даже си личи окръжността.Ако е алуминий-сода каустик до откат докато остатъците от метала в деругите се разложи от содата.Ако е желязо(дъно на цинкова кофа, с олющен цинк) водата ще съсипе метала и с времето и лек абразив като ЦИФ ще се махне видимото.
svetliopi44 - Чирак...
Дааам алуминия чертае кофти ... Спокойния е прав...
Случвало ми се е на некачествени фаянсови плочки при плъзгането на нивелира при монтажа им да оставя такива черти ... пробвал съм с обратното на плочката и се маха но е зор ... и става ако е от мекия фаянс ...
EDI - майстор
Ако ти се играе, може да пробваш и с дрелката - слагаш диск кече, шлайф паста и започваш на по-ниски обороти. :)
emil_v r - майстор
Нее, не го слушай Еди , ше скапеш ептем седалотоооо!
тонито - специалист
колега извинявай но да ползвам твоята тема..при мен има едни черни черти образувани от там дето тече водата,и не мога да ги махна,нещо като бигор ли е..ама 100% е от самата вода,стой гадно черно..с какво да го махна?не става с циф:(
  • 1
  • 2

Тема "КАК СЕ ПОЧИСТВА НАДРАСКАН ФАЯНС ???" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: