Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Здравейте, наскоро се сдобих с нов апартамент и почвам ремонт. най наложително е да се ремонтира банята бихте ли ме посъветвали какво да правя със стените ще слагам плочки и се чудя да къртя мазилката, да сложа гипс картон или както ме посъветва един познат да взема една тесла и да начукам стените, да шпакловам и да лепя плочките отгоре?

Прикачен файл

Resize of Image011.jpg
Resize of Image011.jpg (25.39 KиБ) Видяна 3361 пъти

Прикачен файл

Resize of Image012.jpg
Resize of Image012.jpg (33.6 KиБ) Видяна 3361 пъти

Прикачен файл

Resize of Image013.jpg
Resize of Image013.jpg (29.48 KиБ) Видяна 3361 пъти
Rumen Iankov - специалист
От снимките май се вижда че под боята има шпакловка.Взимаш една тесла и с нея много бързо ще свалиш боята заедно с шпакловката.После мажеш стените с бороконтакт.Лепиш мрежа за изолация и после слагаш плочките. :)
да наистина има мазилка дебела около 4-5 см и мисля че точно така ше направя както казваш само на една от стените кадето минават тръбите за парното което не действа вече ще сложа гипскартон за да скрия тръбите.
Rumen Iankov - специалист
А тръбите за вик минават на гърба на банята.От другата страна трябва да стая.Ако вече сте направили ремонта на стаята можете в банята да изидате 5см газебетон и там да скриете тръбите.
Time2Burn - специалист
Не забравяй да подмениш водопровода с ППР тръби!
Започнах ремонта и най-напред започнах със смяната на тръбите, старите просто бяха ужасни. В скоро време ще пусна и снимки да видите как тече ремонта :)

Тема "Ремонт на баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: