Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
ky-kyy - майстор
пон апр 19, 2021 12:37 pmMitashki_MM написа:


Браво мойто момче - голЕм си психолог - осмисли ли ти се деня след тоя гениален пост? Ще ни разкажеш ли за твоя вентилатор - предполагам с твоята безкомпромисност не си се спрял на нищо по-малко от индустриален модел с ф800...
Вентилаторите ми са, съвсем обикновени, с клапа, в цвят, който го избра жената, по неясни за мен критерии.
Според мен и по-голямата част от разумното човечество, тоалетната трябва да има отдушник за миризмите. Не ми пречат мърлячите, стига да не са в близкото ми обкръжение.
bulhomes2 - майстор
За да работи един вентилатор отнякъде трябва да влиза въздух в помещението, от което ще изкарва. Ако жилището не е добре уплътнено (с хубави дограми и врати) - вентилационен отвор на врата би свършил работа. Доколкото разбирам питащия - той е от малкото, които са имали такъв отвор в стената, но го е запушил, че влизали боклуци. Скоро си прекарвах тръби за входящ и изходящ въздух до две бани без прозорци. Никой не беше виждал такова животно...
Mitashki_MM - специалист
пон апр 19, 2021 1:00 pmky-kyy написа:
пон апр 19, 2021 12:37 pmMitashki_MM написа:

Вентилаторите ми са, съвсем обикновени, с клапа, в цвят, който го избра жената, по неясни за мен критерии.
Аууууу - баси смешника си значи - излиза, че цяла минута седиш на умирисано - пък от приказките ти човек ще си каже, че троен рекуператор с йонизация и флуидна филтрация.
radius - майстор
Не, ky-kyy е с анална филтрация и се носи мирис на лавандула като се изтакова. Но това няма връзка с гениалното питане да затапиш отдушника. Не си ли забелязал, че някой смръдльо като се парфюмира, мирише на пот и парфюм, което никакъв случай не е по-добре от миризма само на пот.

Тема "Смисъл от вентилатор във WC?" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: