Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
mastora - напреднал
ЗДРАВЕЙТЕ МАЙСТОРИ!!!
Предстои ми ремент и се чудих дали иам начин да се спести къртенето на старата мозаика защото сам чувам от хората че неможи да се лепи терекота варву шлайфана мозайка (отлепвали са се плочките).Предварително ви лагодаря на всички помогнали
velsi - Почетен майстор
Може, как да не може. Има специално лепило: "Терафлекс" за лепене на нова теракота директно върху стара, което е на практика същото. Ползвал съм въпросното лепило за залепване на теракотни плочки върху замазка боядисана с блажна боя. Резултата беше перфектен! Специално за случая с мозайката някой тука във форума беше споменал, че със ъглошлайфа е направил нарези. Много добра идея. Направи го така и няма да имаш проблеми. :kaffee2:
Стефан - майстор
Струва ми се, че някои хора не четат и повтарят темите. Просто трябва малко работа и за masterа, излагаме се май!
masteradmin - майстор
Стефане не бъди толкова критичен има хора дето са за първи път в форума.
Стефан - майстор
Съгласен съм. Но все пак човека, щом е нов във форума, просто от любопитство е можел да разгледа все пак за какво става дума. Какви теми са разисквани. Това, което съм писал по-нагоре, не означава непременно посрещане "на нож".
А аз да попитам, може ли да се лепи теракот върху теракот или трябва да се маха стария?
svetlana06 - напреднал
И аз да попитам. Фаянс върху фаянс става ли
anto81_
STAVA DA SE LEPI FAIANS EDIN VARHU DRUG SAS FLRHOVO LEPILO NA BORO (NA TERAZID E PO KOFTI SAMO ZABAR6I STARITE PLO4KI DA NIAMA MIZERII POTIAH).
Става да се лепи фаянс един върху друг със ???? лепило на Боро (на теразид е по кофти само забърши да няма мизерии ои тях) (админа)
anto81І
LEPILOTO E TERAFLEX KOFTI GO NAPISAH V PREDNOTO SAOB6TENIE.
Лепилото е "терафлекс" кофти го написах в предното саобштение. (админа)

Тема "ЛЕПЕНЕ НА ТЕРЕКОТ ВЪРХУ МОЗАИКА" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: