Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
pinka - помощник
В момента правим банятя и почти всичко е ясно но имам един голям проблем-неможем да намерим плот за мивката за вграждане.Идеята е да направим плота и отдолу да вкараме пералнята за изолация от влагата.Вратичките ще са от алуминий,плъзгащи.Дайте идеи.Благодаря.По нататък ще кача и малко снимки.
pinka - помощник
така ли никой не си е правил вградена мивка в банята?! Хайде дайте идеи бе хора
Matchless - специалист
pinka написа:
така ли никой не си е правил вградена мивка в банята?! Хайде дайте идеи бе хора
Плот от естествен камък (гранит, мрамор), технически камък, от бетон или циментфазер или някакви подходящи плоскости с фаянс, тиково дърво и още много други варианти. Зависи от вкуса, стила на банята и най-вече на финанси.
Какво имаш предвид като вграждане - под плота, над плота като купа, само с кант над плота? Ако шкафът е точно толкова голям колкото пералнята, как виждаш вградената мивка, и мръсния канал, сифон, меки връзки и т.н.? Най добре дай размер и постни някоя снимка на банята.
кака Лара - специалист
Имам почти същия проблем, последно се спряхме на бетонен плот, облепен с фаянс. Сега обаче се чудя какви вратички да измисля :?
Идеята ми е за нещо такова:

Прикачен файл

page39-1015-thumb.jpg
page39-1015-thumb.jpg (25.38 KиБ) Видяна 9185 пъти
Matchless - специалист
кака Лара написа:
Имам почти същия проблем, последно се спряхме на бетонен плот, облепен с фаянс. Сега обаче се чудя какви вратички да измисля :?
Аз съм за. Пластмасови вратички при някой производител на мебели за баня.
кака Лара - специалист
Matchless написа:
кака Лара написа:
Аз съм за. Пластмасови вратички при някой производител на мебели за баня.
Русенци са ми най-близо :sad: Дърво и автоемайл лак отгоре ще издържи ли на влагата (директно няма да се мокрят)?
tottenham - специалист
добре, но моят въпрос е следния Също ще прявя ремонт в банята при който ще поставям фаянс и вградена мивка. Тя въпроса е дали да поставя поддържащите шини преди фаянса или първо фаянса, а след това шините и плота?
Matchless - специалист
tottenham написа:
добре, но моят въпрос е следния Също ще прявя ремонт в банята при който ще поставям фаянс и вградена мивка. Тя въпроса е дали да поставя поддържащите шини преди фаянса или първо фаянса, а след това шините и плота?
Какво ще придържаш с шини?
Matchless - специалист
кака Лара написа:
Русенци са ми най-близо :sad: Дърво и автоемайл лак отгоре ще издържи ли на влагата (директно няма да се мокрят)?
В едно списание видях вратички облепени с изкуствена кожа и огледало с рамка от изкуствена кожа имитация на крокодилска - много ми хареса, но зависи от стила на банята. Относно дървените вратички си прав, по-евтино е, добре стоят боядисани и дори и да им стане нещо ще ги подмениш. Може би е добре да оставиш луфт около 2 см от пода, все пак е машина, може да протече от някъде.
pinka - помощник
ТОВА Е МЯСТОТО ЗА ПЛОТА ОТДОЛУ ЩЕ СА БОЙЛЕРА И ПЕРАЛНЯТА

Прикачен файл

islas_HervBath1_e.jpg
ТОВА Е МЯСТОТО ЗА ПЛОТА.1.80М
islas_HervBath1_e.jpg (224.67 KиБ) Видяна 9055 пъти

Тема "плот ва вградена мивка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: