• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Здравейте,аз съм нова в форума,но се натъкнах на итересни мнения,Мисля,че и на мен ще помогнете.Предстои ми ремонт на банята.като в нея трябва да има гърне ,малка мивка и душ кабина/като още не съм решила в каква форма/с по голям размер.Размерите на банята са 180 на 130.Как да направя разположението за да се побере всичко?Опитах се да кача снимка,но нещо не се получи.
mariqna написа:
Здравейте,аз съм нова в форума,но се натъкнах на итересни мнения,Мисля,че и на мен ще помогнете.Предстои ми ремонт на банята.като в нея трябва да има гърне ,малка мивка и душ кабина/като още не съм решила в каква форма/с по голям размер.Размерите на банята са 180 на 130.Как да направя разположението за да се побере всичко?Опитах се да кача снимка,но нещо не се получи.
:?
Profi Stroi - специалист
душ кабина/като още не съм решила в каква форма/с по голям размер

И как ще стане това на този размер
Ако приемам че кабината е 90 см,какво остава за останалите неща
Leone - помощник
Mariqna, не ти отговарят, щото вече е писано на тази тема. Например Крум е модел за подражание =D>
http://www.napravisam.bg/forum/viewtopi ... sc&start=0
freeqwerty - специалист
Ако питаш мен,най-добре си викни човек който разбира или в краен случай,някой познат,който е в тази сфера да ти обясни кое къде да бъде и как няма да пречи,след като се монтира.Не искам да те упреквам,но едва ли тук някой ще ти обясни точно във форума,без да има представа кое къде и как е.
Emerald - модератор
Дай схема на помещението с ВСИЧКИ размери, изходи на канализация и вода, отдушници и т.н. Наизуст не може да си говорим.
Благодаря,ще се опитам да кача снимка,за да си имате на предастава за разположението на банята.
Размерите и разположението на банята.

Прикачен файл

A8 copy.jpg
ето и размерите
A8 copy.jpg (27.32 KиБ) Видяна 6672 пъти
andry - помощник
Оххх, хора, мойта баня е същата, само дето щранговете и канализационната тръба са от лявата страна. И аз мисля за ремонт, ама не виждам как ще стане. Много ще съм благодарна, ако подхвърлите някоя идея. Аз душ кабина не мисля да слагам - няма място, само преграда някаква ... мисля стъклена. Освен гърнето и биде искам да сложим, но едва ли ще стане
romanpm - майстор
При мен горе долу е така , слон в стъкларски магазин... :?
  • 1
  • 2

Тема "Идея баня." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: