• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
emergency_bg - специалист
Колеги, можете ли да ме посъветвате как да реша проблема? Всеки ден от банята се носи ужасна миризма на канал, предполагам ме е оттам, а не от отдушната тръба, защото имам вентилатор с клапа. дайте идея. блокът е панелен, след основен ремонт
gss - специалист
Мокри сифона по-често (ако е сифон, а не права тръба)
bgm - напреднал
И сипвай редовно Domestos в сифона,върши работа :wink: .
ще пробвам благодаря ви
решихме този въпрос, ако може да се нарече решение. доста време редувахме доместос, белина тест, медикс за тоалетна чиния и т.н. Ефекта беше краткотраен, ако трябва да съм честен, доместоса наи много вършеше работа. в крайна сметка купих един голям гумен тампон от бриколаж, които по принцип е за лозепръскачка или нешо подобно, около 120 фи, стои отгоре нон стоп и миризмата я няма, сутрин докато вземаме душ естествено я махаме и миризмата отново се прокрадва, но за кратко :cool:
sstefanov - майстор
Ако е добър сифона (и има вода в него) не би трябвало да идва миризма.
Time2Burn - специалист
Има 3 възможности. Едната, и най - леката е да ти мирише от канала на мивката, ако няма маншон.

2. Сифона на земята е рогов, провери дали тапата, която трябва да седи отгоре си е на мястото.

3. Сифона е рогов от новите модели (много са гадни и много ги мразя), вътре със пластмасова водна тапа. Голяма е с диаметъра на сифона и задържа вода във сифона за да не мирише. В повечето случай майсторите забравят да я монтират под декоративната решетка и после не могат да я сложат или направо са я изхвърлили. В такъв случай се налага да се извади декоративната решетка и да се сложи необходимата водна тапа. ко погледнеш във сифона и виждаш дупката през която се оттича водата със сигурност тапата липсва....
да, направо се вижда ПВЦ тръбата, апартамента е стар панел, от 83 та, може ли да се монтира допълнително такава тапа и откъде се взема?
Time2Burn - специалист
Дай снимка на сифона и ще ти кажа.
  • 1
  • 2

Тема "миризма от банята" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: