Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
ivanovbg - майстор
чет сеп 05, 2024 1:19 amhidrazin написа:
ср сеп 04, 2024 11:42 pmChefo77 написа:
И на това на снимката му се регулират краката. И четирите.
Бих благодарен да обясниш как.
Без връзка с темата.
Но ми е интересно от обща култура.
:partyman:
Заповядай. Купи си един и се упражнявай :-D https://balkanyug.bg/bg/pvts-kraka/pvts ... iya-060788

И мисли малко! Този нещастник явно е платен бот за плюене. Ако наистина го беше купил едва ли не е видял на монтирания шкаф в магазина, че мивката монтирана на него е Интеркерамик и вероятно само батерията която не е включена в комплекта е на Видима. Едва ли не го е отворил да го види отвътре и да прецени, че нещо ще го бута напред.

Та стига си му пригласял и плюл българското. До колкото си спомням пиеш БЪЛГАРСКА вода, ядеш БЪЛГАРСКА салата, пиеш БЪЛГАРСКА ракия и ходиш по БЪЛГАРСКАТА земя. Мисли малко преди да пишеш следващия път!
Последна промяна от ivanovbg на чет сеп 05, 2024 3:06 am, променено общо 1 път.
LazarGanev - "Велик майстор"
Аз доколкото разбрах от плюнките автора дори и мивката не е на Видима, а с надпис Интеркерамик, т.е. китайска, брандирана за българска фирма. Точно както любимите бойлери на Хидрата - Тедан. Та не разбрах кое по шкафчето е на Видима? Тоест заглавието няма нищо общо с темата😂. Но пък има категория български граждани, които получават необясним оргазъм, като плюят българското! Аз обикновено получавам отвращение като чета подобно пръски плюнка и съжаление към авторите, но в тази тема нека да си чешат егото, тъй като няма нищо общо със заглавието, макар че пак бих помолил модератор да махне името на един световно реномиран български производител от заглавието на този плювалник!
zz_stefanov - майстор
чет сеп 05, 2024 3:05 amLazarGanev написа:
Аз доколкото разбрах от плюнките автора дори и мивката не е на Видима, а с надпис Интеркерамик, т.е. китайска, брандирана за българска фирма. Точно както любимите бойлери на Хидрата - Тедан. Та не разбрах кое по шкафчето е на Видима? Тоест заглавието няма нищо общо с темата😂. Но пък има категория български граждани, които получават необясним оргазъм, като плюят българското! Аз обикновено получавам отвращение като чета подобно пръски плюнка и съжаление към авторите, но в тази тема нека да си чешат егото, тъй като няма нищо общо със заглавието, макар че пак бих помолил модератор да махне името на един световно реномиран български производител от заглавието на този плювалник!
+1 :)
Chefo77 - майстор
чет сеп 05, 2024 1:19 amhidrazin написа:
ср сеп 04, 2024 11:42 pmChefo77 написа:
И на това на снимката му се регулират краката. И четирите.
Бих благодарен да обясниш как.
Без връзка с темата.
Но ми е интересно от обща култура.
По спомен, надигаш пръстена и сам виждаш. Това най-долу е пръстен, декоративен. Под него има нещо като пинго. По спомен - ако знаех, онзиден бях в Балкан Юг, щях да се подсигуря.
И аз познавам няколко разпоретини с име Десислава, със сигурност всички, носещи това име, са такива...
Знаеш добре, че те уважавам - но това не означава, че няма да се възмутя на всяко обвинение, хвърлено "по презумпция", още повече когато нищо не доказва причина да се обвинява.
И само за справка, преди няколко години за почти същите пари си купих българско шкафче (Висота), с българска (подозирам) мивка на Roca - перфектно. С отвор (използвам стоящ смесител), с добри меки връзки в комплекта, с добри винт-дюбели. И го сглобих и монтирах като по книга. Дали съм имал късмет с покупката и просто ми е светнало за сглобяването?
Несериозно е.
До момента не знаех, че съм доволен от Видимата. Вероятно така се е случило, понеже ок. 30г не съм ѝ обръщал внимание. Просто нагласям врътките и ме къпе. Същите не са сменяни никога- не капе нищо. Сменям само душ "слушалка" с мЪркуч.
Тъй и с българските бойлери. До тук, от как съм в "новата" къща (30г), съм само на два бойлера.
ESPACE - майстор
чет сеп 05, 2024 7:54 amТрифон П.Трифонов написа:
Сменям само душ "слушалка" с мЪркуч.
Следващия път си вземи шланг и слушалка на Видима и ще спреш да ги сменяш. Моите са сигурно на 20 години. Освен ако не са "развалили" качеството.
kozl - майстор
Прикачен файл:
1725512144953.jpg

Абсолютно без крачета.

Прикачен файл:
1725512144940.jpg

Прикачен файл:
1725512144927.jpg

Като изключа смесителя Grohe и меката връзка - изцяло произведено в България от "Направи сам" къмпани :-D
С основни стимулации в производството от директивата "по неволя" :weedman:

Продукта се предлага за производство само в този сайт :wink:

Относно Видима - моето мнение е че им куцат керамичните глави.
И аз продължавам да експлоатирам поне 20 години вече, смесител на Видима на мивка в банята.
hidrazin - майстор
чет сеп 05, 2024 2:20 amivanovbg написа:
...пиеш БЪЛГАРСКА ракия...
Опазил ма оня ГОРЕ от такава простотия!
Ми влез в някой хранителен магазин и си пазарувай българска "храна".
СИРЕНА Бързозрейки, ШУНКИ, салами, саздърми ... правени с ЛЕПИЛО, кисели млека и консерви натъпкани с нишесте и "сгъстители", хляб дето на другия ден се троши като стара мазилка или завъжда розова плесен заради добавките и некачествената технология...
Да продължавам ли още с българските храни? Ай да ти е сладко.

И крайно време е да почнеш да МИСЛИШ. Поне малко...
Chefo77 - майстор
Хидра, спри да пазаруваш от Кауфланд и може да уцелиш някое добро магазинче с качествена стока. :)
hidrazin - майстор
чет сеп 05, 2024 2:53 pmChefo77 написа:
Хидра, спри да пазаруваш от Кауфланд ...
За последно там влизах някъде малко след Ковид-а.
Доста бяха променили щандовете от предното преди това ми влизане... :)

Тема "Абсолютно НЕдоволен от Видима." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: