Здравейте, след безкрайно обикаляне по магазините започвам да обмислям идеята сам да си направя PVC шкаф с мивка за банята. Няма да е нищо кой знае какво освен някаква фрезовка отпред и ширината му - 72см. А и предпочитам да е окачено (за стена с куха тухла) До тук добре, но ми изникват много въпроси.
1. Какъв е подходящия материал? Разпенено ПВЦ 15мм? Полистирол?
2. Захващането на самите плоскости, а и за стената, предполагам се различава от това на обикновен шкаф от ПДЧ? Държат ли видиите в него? Предвид тежестта му заедно с мивката ще трябва и да е сериозно захванато за стената.
3. С хоби инструменти дали ще се справя? Може ли да се реже със зеге, шкури със шкурка? С какво мога да направя декоративен фриз на вратичките?
4.Трябва ли да се боядисва или плоскостите си идват готови?
5. Изобщо всякакви насоки ще са ми поезни
Благодаря предварително
1. Какъв е подходящия материал? Разпенено ПВЦ 15мм? Полистирол?
2. Захващането на самите плоскости, а и за стената, предполагам се различава от това на обикновен шкаф от ПДЧ? Държат ли видиите в него? Предвид тежестта му заедно с мивката ще трябва и да е сериозно захванато за стената.
3. С хоби инструменти дали ще се справя? Може ли да се реже със зеге, шкури със шкурка? С какво мога да направя декоративен фриз на вратичките?
4.Трябва ли да се боядисва или плоскостите си идват готови?
5. Изобщо всякакви насоки ще са ми поезни
Благодаря предварително