Наред ми е баньо-тоалетната, и всички с които говорих ми казаха че задължително (или поне 95% препоръчително) е да си сменя и тръбите. Прикачвам рисунка на това кое как е разположено: 1 е мястото от където минават всички тръби към по-горни и долни етажи; 2 е помещението; 3 е кухнята където има 1 мивка. Въпросите са следните  

1. има ли фирми, които правят и къртенето и смяната на тръбите, или трябва да си наема само някой да ми изкърти и после друг да ми ги свърже както трябва...
2. ако реша по-късно да си разполгам пералнята във кухнята, трябва ли сега да помисля за някакъв изход там за водата или може след целия ремонт ?
3. отностно точка 1 ако някой знае добри фирми за къртене, които знаят какво вършат (ЗА ВАРНА) ще съм много благодарен ако сподели
 ако някой знае добри фирми за къртене, които знаят какво вършат (ЗА ВАРНА) ще съм много благодарен ако сподели 

1. има ли фирми, които правят и къртенето и смяната на тръбите, или трябва да си наема само някой да ми изкърти и после друг да ми ги свърже както трябва...
2. ако реша по-късно да си разполгам пералнята във кухнята, трябва ли сега да помисля за някакъв изход там за водата или може след целия ремонт ?
3. отностно точка 1
 ако някой знае добри фирми за къртене, които знаят какво вършат (ЗА ВАРНА) ще съм много благодарен ако сподели
Прикачен файл
plan.JPG (13.18 KиБ) Видяна 10832 пъти

после видях сумати обяви за къртене на сто пъти по-ниски цени, ама късно
 после видях сумати обяви за къртене на сто пъти по-ниски цени, ама късно