Наред ми е баньо-тоалетната, и всички с които говорих ми казаха че задължително (или поне 95% препоръчително) е да си сменя и тръбите. Прикачвам рисунка на това кое как е разположено: 1 е мястото от където минават всички тръби към по-горни и долни етажи; 2 е помещението; 3 е кухнята където има 1 мивка. Въпросите са следните
1. има ли фирми, които правят и къртенето и смяната на тръбите, или трябва да си наема само някой да ми изкърти и после друг да ми ги свърже както трябва...
2. ако реша по-късно да си разполгам пералнята във кухнята, трябва ли сега да помисля за някакъв изход там за водата или може след целия ремонт ?
3. отностно точка 1
ако някой знае добри фирми за къртене, които знаят какво вършат (ЗА ВАРНА) ще съм много благодарен ако сподели 

1. има ли фирми, които правят и къртенето и смяната на тръбите, или трябва да си наема само някой да ми изкърти и после друг да ми ги свърже както трябва...
2. ако реша по-късно да си разполгам пералнята във кухнята, трябва ли сега да помисля за някакъв изход там за водата или може след целия ремонт ?
3. отностно точка 1

Прикачен файл
plan.JPG (13.18 KиБ) Видяна 10715 пъти