Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Значи имам изградена стена от ytong 120mm и нагоре искам да я доизградя със стъклени тухли защото душ кабината ми всъщност е врата и ако отвсякъде е стена ще стане много тъмно ,а и плочките ми са тъмни.
Питането ми е ако над отзи метър и две изграда 100x90 mm с.тухли стена ще е практично ли и някой правил ли го е ?
Носещите панти на този параван са върху цялата стена ,а тази със с.тъхли ше има само една магнитна лайсна.

Слагам и снимки на банята и кабината.

ако някои има опит със тези тухли да пише.....

Прикачен файл

1.JPG
стена 1.2 йтонг
1.JPG (23.02 KиБ) Видяна 5724 пъти

Прикачен файл

2.JPG
2.JPG (36.91 KиБ) Видяна 5724 пъти

Прикачен файл

3.JPG
скица на стъклен параван - врата
3.JPG (43.16 KиБ) Видяна 5724 пъти

Прикачен файл

4.JPG
скица монтаж
4.JPG (45.75 KиБ) Видяна 5724 пъти

Прикачен файл

5.JPG
снимка параван
5.JPG (30.48 KиБ) Видяна 5724 пъти
bluelemon - специалист
Ами да ти кажа че при мен случая е същия с такава преградна стена и ще слагам триплексово стъкло прозрачно. Ако сложиш тухли ще се намали визулано обема на банята. :?
savi_djo - помощник
Искам да си поставя в банята параван, от стъкло.Посъветваме стъклар какво да бъде и как да бъдат обработени ръбовете, но как да го закрепя за пода и стената ?
mien - специалист
Спец-фирмите имат специални механизми за такива цели,но никак не са евтини но си заслужават защото нали знаеш че евтиното винаги излиза по-скьпо
Profi Stroi - специалист
Дием ООД
Намират се в Лозенец
Занимават се с всякакви такива държачи за стена независмо за стукло или някакви поставки
Имат усилени и всякакви видове такива за каквото може да си помислиш
Цените според мен са резонни

Тема "Доизграждане преградна стена на душ кабина от стъклени тухли" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: