Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
pixie - напреднал
Здравейте,пичове от най-интересния сайт за обзавеждане и ремонти.Доста време попивам всичко което пише тук,защото съм пред обзавеждане на нов апартамент.И така,започвам всичко от шпакловка и замазка.И понеже е много студено още реших да почвам с банята и коридора първо.
Имам някои идеи,но нещо ми куца мястото и най-големия проблем-цветовете.Много се навих на комбинация от кафяво и червено,много ми харесва и изглежда много тарикатско.Ако някои има идеи и възможност да ми помогне с някави проекти и линкове ще съм много благодарен.Другата ми голяма идея е цялата стена над мивката да е с едно цяло огледало(какво мислите за това)
Още един проблем е че нишата за тоалетната е много тясна и даже ъглов моноблок не влиза на това място.Най-вероятно ще мина на вариант вградено казанче и тоалетна която не опира на пода. :? :?

Очаквам вашите идеи,а за да е по-голям стимула-НАЙ-ДОБРАТА ПЕЧЕЛИ БЕЗПЛАТНО ПОЧИСТВАНЕ НА ЗЪБНИЯ КАМЪК.
pixie - напреднал
:loser: :loser: :loser:

Прикачен файл

banq-pic.JPG
banq-pic.JPG (6.84 KиБ) Видяна 2927 пъти
pixie - напреднал
дано така е по-добре

Прикачен файл

untitled.JPG
untitled.JPG (16.58 KиБ) Видяна 2916 пъти
desss - специалист
абе банята ти като гледам е малка, и с тия цветове ще стане адски забито - личен опит. сложих много светло кафяви плочки само където е душа, и по пода. останалото реших да го боядисам червено - като влязох, имах чувството, че съм в пещера. на третия ден не издържах, купих бежова боя и сега ми е просторно, доколкото може да е просторно в 6 квадрата
pixie - напреднал
точно затова искам да сложа огледало на цялата стена с мивката,за да има малко оптична измама.

Тема "Помощ за дизайн!!!Давайте идеи!!!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: