Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
vekatap - напреднал
Здравейте . Вижте ми размерите на банята ми и уж как се получават да бъдат разположени ваната, тоалетната чиния и мивката спрямо изводите на тръбите за водата. Чудя се има ли вана с такива размери 160 на 75, при положение че плочките не са залепени и по-добре ли е да зе вгради ваната и тогава да се лепят плочки :? И също така ако тук е ваната, ако боилера е хоризонтален къде е най-удачно да бъде разположен :roll: :-D

Прикачен файл

banq.png
план
banq.png (8.31 KиБ) Видяна 2898 пъти
vekatap - напреднал
:? темата ми е видяна 120 пъти пак никой не е писал, що така :stock1:
Emerald - модератор
1. Да, има вани с такива размери.

2. Да, повечето вани са за вграждане и е добре да си намериш ваната преди да почнеш да лепиш. Разбира се, модели всякакви, има и модели не изискващи вграждане.

3. Този хоризонтален бойлер с какви размери е? Едно добро място за скриване на бойлера е в шкаф над тоалетната чиния.
lyki - специалист
Все пак има някакви стандарти в строителството,по естетично и правилно е когато влезаш в една баня срещу вратата да е мивката с огледалото(ако е възможно разбира се).А в случая отваряш вратата и се озоваваш срещу тоалетната. :lol:
Emerald - модератор
Абсолютно вярно лъки, но ако там му е извода на канализацията, освен да измести вратата, друго не може. :-D Абе може, но е сложна и скъпа тази работа. Изместване на входа вляво би било идеално.
vekatap - напреднал
:-D :-D :-D вратата се отваря наляво и отсреща е ваната, тоалетната чиния се пада отдясната страна. :lol: Просто така е излезнало при чертаенето от програмката, бялата черта е вратата при отворено положение, а "60" е точно на входа. Дано сте ме разбрали :?

п.п. Иначе това за бойлера е идея. Трябва да видя кви размери има на пазара и дали ще е възможно. Благодаря за съвета :razz:

Тема "съвет за банята" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: