Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
ilkoandonow - специалист
Здравейте,
:? :? :? може ли при тези размери 1.20/0.9/2.50 да се направи баня при положение че бойлера няма да е вътре.Дайте идеи , ако мога даже и тоалетна чиния да поставя вътре ще е идеален вариант :lol: :lol:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
ilkoandonow написа:
Здравейте,
:? :? :? може ли при тези размери 1.20/0.9/2.50 да се направи баня при положение че бойлера няма да е вътре.Дайте идеи , ако мога даже и тоалетна чиния да поставя вътре ще е идеален вариант :lol: :lol:
Всичко може. Душкабините са 80/80...90/90 ... При 120 дължина нямаш място за нормална мивка, но има едни за ъглов монтаж педя широки и почти нормално дълги.
Дай скица или поне описание къде са тръбите - сифон, тоалетна ... Къде е вратата...
Rumen Iankov - специалист
Може да стане тоалетна и баня едновременно и можете да сложите хоринзонтален бойлер вътре.В момента довършвам една такава тоалетна.Довечера мога да кача малко снимки :)
theurgist - специалист
Аз имам бъдеща баня, даже днес слагах гипсокартон в нея, тя е 120 на 100 и мисля да сложа Моно блок мака мивка с шкафче отдолу, гледах я в един магазин 270лв. и много ми допадна. А към смнеситела мисля да сложа подвижен душ :) мисля че ще стане добре.

:-D
housedoktor - майстор
Павил съм баня с тоалтна в помещение с подобни размери.Използваи някаква програмка да си нагласиш елементите.Или по добрия стар начин с картонени шаблони в реален размер,който налагаш на пода в помещението.
Emerald - модератор
ilkoandonow написа:
Здравейте,
Ти наистина ли разчиташ на отговор без да си показал схема? Не знам как другите, но аз лично карти не хвърлям да гадая какво представлява. :lol: Драсни няколко линии!

Тема "направа на баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: