Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Здравейте :)

Имам нужда от съвет. Монтирахме душ коритото, ъглово е, и остана процеп между него и стените. Някъде 3-5мм. Та въпроса ми е с какво може да го запълним така че да не се събира вода и мръсотия?
Питах в един магазин казаха, че цимента няма да държи, щял да се напука, другото което се сетихме е силикон, но пък процепа е дълбок и незнам дали това би било вариант и как.

Благодаря!
Emerald - модератор
Ама продължавайте да купувате такива боклуци и после си бийте главите как да приспособявате към баните. :oops: От какъв зор купувахте пластмасово корито можеш ла да ми обясниш? Защото логична причина за такава глупава покупка аз лично не виждам.
larana - напреднал
Аз си сложих плъзгаща алуминиева врата. Процепа, който също е около 5mm го запълних с фугираща смес на церезит. Предполагам и при теб ще стане. Не съм сигурен обаче ако коритото мърда дали тогава е удачно.
larana - напреднал
Мммм, то пък било пластмасово. Запълването с твърди материали отпада според мен.
коритото е керамично, не е пластмасово.

Емералд, защо така негативно си отговорил/а, прозвуча ми като каране :?
housedoktor - майстор
Запълваш със санитарен силикон,след това слагаш водобранни лайсни отгоре.За да не ти пада силикона първо сложи нещо под нивото на ваната..например гумен маркуч или нещо подобно което е с необходимата ширина

Прикачен файл

S6300101_hf.JPG
S6300101_hf.JPG (193.44 KиБ) Видяна 2731 пъти
Последна промяна от housedoktor на чет яну 31, 2008 11:05 pm, променено общо 1 път.
мне понятно почти все по данной теме
Последна промяна от lyubko на съб дек 26, 2009 11:39 pm, променено общо 3 пъти.
Благодаря на отзовалите се :)
Ще докладвам като запълним дупката :-D

Тема "С какво да запълня процеп между душ коритото и стената?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: