Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
al_katzarov - напреднал
Здравейте, до сега получих много ценни съвети и идеи четейки форума, но имам проблем, на който не намирам решение. :?
Фаянса е налепен, но тъй като е съчетание от три цвята не се спирам на цвят фугин.
Първият ми въпрос е възможно ли е бялата и цветната част да бъдат с различен по цвят фугин, тъй като майстора ми твърди, че не е :shock: , но май не му се занимава.
И какъв е най - подходящия цвят в случая.
Прилагам и снимки, за да добиете представа.

Прикачен файл

SSL12532.JPG
SSL12532.JPG (95.3 KиБ) Видяна 7306 пъти

Прикачен файл

SSL12527.JPG
SSL12527.JPG (85.84 KиБ) Видяна 7306 пъти

Прикачен файл

SSL12528.JPG
SSL12528.JPG (97.2 KиБ) Видяна 7306 пъти

Прикачен файл

SSL12521.JPG
SSL12521.JPG (106.67 KиБ) Видяна 7306 пъти
anmoll - специалист
Според мене фугина трябва да ти е един цвят за да се обединят всички цветове.Аз го виждам като бял цвят-най-свежо би стояло.Не мисля,че трябва да е с различни цветове майстора има право...не че не го мързи/все пак си е играчка/.Замислих се,че и в нашата баня са три цвята с три различни фугина.
Дай да видим по-добре банята,ако още не е късно...в по-далечен план.
miroslav_kn - специалист
И аз мисля че най добре ще седи белият цвят. Скоро правих една баня със син и бял фаянс с фризове с други цветове и на пода син теракот. По стените е изцяло с бяла фуга а пода със синя почти като теракота и стана много свежо. Но ти все пак разгледай списания или виж в каталог за фаянс откъдето си взел плочките ако има нещо подобно как е фугирано за да си прецениш.
al_katzarov - напреднал
И аз си мислех за бял, но се притеснявам да не изпъкнат много " квадратчетата" и да изглежда претрупано :?
Качвам още две снимки, които имам в момента, банята е малка 4кв.м
Благодаря на всички за мненията

Прикачен файл

SSL12525.JPG
Това са прозорците срещу вратата, от ляво е душа ( ще има и душ кабина) от дясно е колоната с вграденото казанче
SSL12525.JPG (94.36 KиБ) Видяна 7256 пъти

Прикачен файл

SSL12524.JPG
на розовата част, ще има два плота (същия цвят като по - тъмното), бяла мивка тип купа и огледало
SSL12524.JPG (94.68 KиБ) Видяна 7256 пъти
anmoll - специалист
Вместо да ги обединим,да не вземем да накъсаме цветовете. Твърдо решение-/като видях повече снимки/използувай два фугина.Тъмен за тъмните плочки и бял за останалите.
Galiaa - специалист
al_katzarov написа:
И аз си мислех за бял, но се притеснявам да не изпъкнат много " квадратчетата" и да изглежда претрупано :?
Качвам още две снимки, които имам в момента, банята е малка 4кв.м
Благодаря на всички за мненията
Може ли да ми обясните как се правят плотовете? :? Много Ви благодаря!
anmoll - специалист
Галя, да не си объркала темата :? :?
Galiaa - специалист
anmoll написа:
Не съм ,бре! :)

Цитирам : на розовата част, ще има два плота (същия цвят като по - тъмното), бяла мивка тип купа и огледало....

И понеже и аз май ще искам плот в банята, и затова питах.....

Нали на това дето е облечено отгоре с теракот и слагаш евентуално мивката му се вика плот? Ако не е така - съм се объркала! :)
Galiaa - специалист
anmoll написа:
anmoll, за това питам :

Прикачен файл

traumbaeder47-05g.jpg
traumbaeder47-05g.jpg (40.32 KиБ) Видяна 7217 пъти
anmoll - специалист
:? Май...аз не чета добре,Галя извинявай :wallbash:

Тема "Помогнете ми да избера подходящия цвят фугин" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: