• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Здравейте,
от много време ви чета и се ограмотявам.Малко по неволя съм замесена в строителството на една сграда,та се налага да се уча в движение.
Сега имам следния въпрос: когато се прави замзката на пода в банята,не се ли дава тогава наклона??Защото хората,които евентуално ще правят замазката,ми разправят,че плочкаджиите щели да си дадат наклона,а те щели да направят замазката равна...
Това всеки да прехвърля топката на следващия майстор вече съм го видяла,но искам да знам има ли изобщо вариант наклона да се даде при поставяне на плочките или задължително трябва да се направи при полагане на замазката?
Благодаря ви предварително за отговорите!
Rumen Iankov - специалист
Направете си замазката равна.После майстора който ще слага плочкте ще си направи наклона с плочките. :)
emil_v r - майстор
Аз съм майстора дето слага плочките .
Ако нема наклони ще требва да правя аз замазка ,
или тройно лепило :)
Снимай си тръбите преди ония и....и да са ги замазали .
emil_v r - майстор
Аааъ , гледай сифоня не го слагай на средата на банята , понеже е най - просто.
По-добре, според мен близо до душа ,и така няма излишно да ти се мокри подът на целата баня.
EDI - майстор
Привет, Емо.Ми то банята ако е 1,20 на 1,20 пак се падат в средата и душа и средата на банята. :lol:
emil_v r - майстор
Прав си Еди , така е .
Обаче аз съм като китайски часовник с кукувичка ,и отново имам съвет :) .
Мона Лиза - ако е малка банята - нареди на сухо плочите и сложи сифоня според плочите , а не обратното както е масово и по- лесно.
В какъв точно смисъл:нареди плочките на сухо?Не разбрах съвсем..
EDI - майстор
Мона, слушай Емо.Ако някой разбира от плочки и камъни, това е той.
  • 1
  • 2

Тема "Наклон на пода в банята" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: