Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Нова сам тук,но за мен това е един от най-интересните сайтове в които се ровичкам ! Моля за помощ! Банята ми е доста старичка и искам малко да я поосвежа по най-безболезнен и евтин начин!Теракота е от поне-15 год.и е доста захабен,но не искам да разбивам и не искам пак плочки ! Нещо с боя,латекс или нещо по нестандартно.Помогнете ми с някакви идеи!Ще сам ви задалжена! :?:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Дай снимкиии !
А най-най-семплото е да направиш цветна фуга, да пребоядисаш тавана, вратата... да налепиш малки ефекти по плочките ...
larana - напреднал
Изхвърли старите аксесоари (закачалки, лампи, огледала, поставки, включително и поставката на кенефа) и на тяхно място сложи по-качествени. И да не са пластмасови, в краен случай покрити с хром. Макар, че ако е 'ептен захабена....
emil_v r - майстор
Ако държиш да е ефтино , просто напръскай с дезодорант.
solo5 - майстор
emil_v r написа:
Ако държиш да е ефтино , просто напръскай с дезодорант.
:lol:
masterval - майстор
Освен варианта с дезодориране, си мисля, че най-евтино и красиво може да стане, като си купиш скъп латекс за баня, може дори да е англрийски. И номера с аксесоарите си го бива. Но нещо не са ясни стените на твоята баня - има ли плочки или само на пода?

Тема "Как да освежа старата си баня в този скьп 21 век!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: