Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
faiskoto - специалист
здравейте!дайте идея за баня с размери-дълга 240см и широка 150см откъм вратата и 125см на отсрещната стена. без прозорец е има отвод за вентилация около 60см от едната страна и там е и отвода за канализацията! благодаря!
Emerald - модератор
==.
Последна промяна от Emerald на вт мар 24, 2009 3:41 am, променено общо 1 път.
faiskoto - специалист
колебая се за вана или душ кабина! много е малка а и тоя отвод сьщо скасява. ще се наложи и плъзгаща врата

Прикачен файл

snipshot.jpg
ето схема
snipshot.jpg (7.92 KиБ) Видяна 11816 пъти
enterprise - специалист
faiskoto написа:
колебая се за вана или душ кабина! много е малка а и тоя отвод сьщо скасява. ще се наложи и плъзгаща врата
Бих те посъветвала .. нито вана нито душ кабина, направи нещо преградно интериорно колкото да не пръска водата. Душ кабините са адски неудобни, когато се налага да ги съобразиш с малко пространство в банята. ( не можеш да се наведеш да си вземеш изпуснатия сапун или пък да си разтегнеш лактите да си измиеш косата :) ) А ваната лично аз смятам за голям дерт за чистене, след всяко къпане или бърз душ трябва да се почиства. А и от липсата на време рядко е ползвам като предназначение за релакс. Казвам това от личен опит имам и двете и вана в едната баня и душ кабина в другата. Ще ги махна и двете. Има много други практични решения за една баня. И те са доста добри като дизайн и като интериор.
faiskoto - специалист
имам и такава идея но щте се радвам да ми помогнете с примерни решения!

Прикачен файл

e05c1c6719b2b2b758cb785dff5d9599.jpg
тези ниши от гк ли са в тази баня
e05c1c6719b2b2b758cb785dff5d9599.jpg (168.75 KиБ) Видяна 11770 пъти
faiskoto - специалист
как да си направя тези ниши? от гк ли са?
Тани - модератор
От гипскартон ще стане по-лесно, но може и от Итонг или да се отлеят или каквото друго ти дойде на ума!
faiskoto - специалист
а други идеи да ми се предложат за банята от схемата? кое е по удобно за малка баня душ кабина или вана? и има ли вазможност вапреки малкият размер в единият край да остава суха! възможно ли е малката баня да е на 2 нива? може ли някой да ми покаже чрез 3д вариянт на моята схема с размерите? благодаря!
Последна промяна от faiskoto на ср фев 27, 2008 6:09 pm, променено общо 1 път.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Дай размерите от двете страни на вратата.
faiskoto - специалист
цялата стена е 150см а зад вратата остава малко място и затова мисля да е плазгаща! не сам го измерила но не е много мястото!

Тема "Идея за баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: