Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
pixie - напреднал
здравейте,
понеже съм накрая на обзавеждането на банята,ме интересува има ли фирма която може да ми направи огледало 150/200см под което искам да сложа един нагревател.стената отдолу е гола,защото реших че няма смисъл да слагам плочки и после огледалото.

Предварително благодаря за помощта.
Скоро ще пусна снимки,защото много ми харесва как се получава засега банята!

Поздрави
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
В какъв смисъл "да направи"? Фасет ли искаш?
pixie - напреднал
искам да ми се изреже такова огледало и да се монтира на стената.нямам претенции да към никакви екстри,просто такъв размер.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Във всичките атекиета стъклопоставяне, които знам, имат качествено италианско огледало. Цена от 2006та, 30лв квадрата.
pixie - напреднал
мерси на колегата n_a!ако бъдете така добри и да ми препоръчате такова ателие,ще е супер!
masterval - майстор
Ако намекнеш, в кой град го искаш, може някой и да те упъти :?
Profi Stroi - специалист
Тръгваш от хотел Хемус нагоре по байра към семинарията
В момента в който минеш 1-вия светофар и започне стръмното в ляво ще ти се паднат 3-4 кооперации на по 4 етажа
В 2-рата отдолу има два гаража единия за дограма другия е стъкларско ателие с голям контейнер отпред.
Влизаш там и даваш размерите
Останалото си е тяхна работа.
masterval - майстор
Точно в София ли не знаеш никоя джамджийница?
Тези на Св.Наум, за които пише Profi Stroi, май режат глави. Есента и аз им платих за няма 2 кв.м. почти 50 лв! Нищо лично, но по правило малките взимат по-скъпо.
Отиди в по-големите вносители-фабрики-складове:
Над първата Била са Кристиян-Нейко, след моста Чавдар има, на ул. Козлодуй има, към Княжево има и др. Точно в София с това нямаш проблем, потърси из Нета.

Тема "коя фирма да ми направи огледало за баня 150/200 см??help!!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: