• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
jarrett - помощник
Бих искал ако някой е правил преустройство на баня 3 кв.м да даде идеи за преустройство.
Сега има душ, тоалетна и мивка. Бих искал да добавя и биде но...
Ето сегашното разположение на банята

Прикачен файл

Bath.jpg
Bath.jpg (20.06 KиБ) Видяна 11426 пъти
pipbel - майстор
Не виждам място за биде в тая малка баня.
Пък и за какво ти е....
Монтирай си слушалка със смесител ниско, близо да тоалетната чиния и това е.
моята е малко по малка 1,30 на 1,20 и мисля да я деля на две -на сухо и мокро помещение купих от метро малка преградна стена и мисля на 80 цм да направя малка душ кабина а другото което остава към вратата да е за мивка широка 40см колкото да си измиеш зъбите очите и лицето.и може като идея да обърнеш вратата да се отваря навън-печелиш място за тоалетна чиния или нещо друго.по принцип моето е само баня имам тоалетна отделно.дано съм помогнал.
navi74 - напреднал
а в големите магазини даже има и вани за тази цел :-D вертикални с цип :wink:
Rumen Iankov - специалист
Има комбинирани тоалетна чиния с биде.
XpacTa - специалист
Ако смяташ да си оставаш с моноблок - както каза Rumen Iankov - единия вариант е моноблок с биде от серията Ulysee на Vidima:
Изображение
Другите варианти са дъска с биде, където цените се движат от 15-тина лева за грозно пластмасово приспособление което се слага под настоящата дъска до 2000-3000 хиляди лева за електрическа дъска-биде японски тип.
jarrett - помощник
XpacTa написа:
Ако смяташ да си оставаш с моноблок - както каза Rumen Iankov - единия вариант е моноблок с биде от серията Ulysee на Vidima:
Изображение
Другите варианти са дъска с биде, където цените се движат от 15-тина лева за грозно пластмасово приспособление което се слага под настоящата дъска до 2000-3000 хиляди лева за електрическа дъска-биде японски тип.
Този смесен вариант е като да сложиш самолетна перка на автобус и да го направиш на самолет, и то няма да е като самолет нито като автобус. Ама като са малки квадратурите на тия бани ....така е.
XpacTa - специалист
По принцип при скъпите варианти с дъска биде като тази например
Изображение
си се получава баш самолет, защото има много екстри, които в обикновенно биде отсъстват. Например електронен контрол на топлината на водата, разни масажи, подгряване на седалката, сешоар. Душчето се измива само преди да те измие теб, така че и от хигиенна гледна точка няма проблем.

Я покажи ти какво биде искаш да сложиш.
jarrett - помощник
Е това наистина е сериозна работа, ....само да не те удари тока..!!
А и цената му сигурно е сериозна цифра !!!
Dani - напреднал
Много се разсеяхте с това биде..... [-X
Я се върнете на основната тема, че и моята баня/толетна е ПОЧТИ толкова на големина и не ми го ражда акъла, как да я направя, поне малко по-удобна....

Хайде! Марш да мислите.... че аз вече имам мазоли по мозъка... от мислене. :datz:

Довечера ще се развилнея с рулетката (за пореден път) и ще драсна една скицичка. За да ви е по-ползотворно мисленето... :lol:
  • 1
  • 2

Тема "Преустройство на баня 3 кв.м." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: