Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
myrchak - специалист
абе ша правя вана -исъм се спрял на градена от бетон
или с тухли единички :?
EDI - майстор
Вземи си пластмасова или полимерна.На бетонната или тухлената ще ти излезе скъпа хидроизолацията и няма да има файда/като цена на изолацията/.В краен случай си я иззидай, но вътре направи корито от плексиглас, залепен със силикон-става много интересно.
Osiris - специалист
myrchak
слушай еди това със зидана вана и вътре корито от плексиглаз е много добра идея само от бетон трудно ще се изолира и водата ще е винаги студена :?
myrchak - специалист
Osiris написа:
myrchak
слушай еди това със зидана вана и вътре корито от плексиглаз е много добра идея само от бетон трудно ще се изолира и водата ще е винаги студена :?
:-D
мерси за съветите но от къде да си взема такова корито ?дайте ми линкче за магазин -фирма !
и нещо съм към 130кг че не знам дали нещо няма да се спуКА :-D
Стефан - майстор
Значи си поне 2+ пъти повече от мен. Тогава само бетон М500 или от ламарина неръждавейка! Нищо лично!
А как се правят килограми? Аз уж ям редовно, но нищо не става. Май глистите са ми в повече :? Или съм фабрика за....
myrchak - специалист
Стефан написа:
Значи си поне 2+ пъти повече от мен. Тогава само бетон М500 или от ламарина неръждавейка! Нищо лично!
А как се правят килограми? Аз уж ям редовно, но нищо не става. Май глистите са ми в повече :? Или съм фабрика за....
Стефчо ! ЧЕРВЕНО ВИНО и дебели МРЪВКИ!!!!!!!!!!!!!
и дай нещо по серизно по моя въпрос :-D
Стефан - майстор
Сериозно. Апартамента, в който живея в момента, го купих с вана. Бетонна, с фаянс. Но беше тясна и дълбока. Разруших я. По принцип съм против ваните - абсолютно нехигиенични и трудоемки за поддръжка. Но в това твърдение човек се убеждава с времето.
masteradmin - майстор
ако си намериш чугунена вана от старите смо това е решението тези поли..... са калпава работа.

Тема "баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: