• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Svilky - напреднал
Здравейте. Имам една молба към всички. Предстои ми ремонт на баня. Състоянието в момента е така:
Изображение

Искам да питам как ще стане по-добре, така :
Изображение

или така:
Изображение

Сега да дам малко повече информация. В банята има само един сифон, който съм показал. Пода в момента е мозайка. Ще става плочки. Стените са на блажна и постна боя.
Как ще стане с най- малко болежка и средства. Честно казано, не ми се кърти пода за поставяне на втори, но ако се наложи ще трябва.
Благодаря за отговорите ви предварително.
Извинявам се за лошите скици, но ги драснах сега набързо.
prascho - майстор
Добави на къде се отваря вратата и дали ще има тоалетна чиния! Жените ще ти помогнат :)
Svilky - напреднал
Извинявам се. Вратата се отваря навън. Няма да има тоалетна. Само баня.
ОЧЗ - помощник
Здрасти !

Според мене все тая вляво или вдясно ще се сложи мивката. Симетрични са разположенията. Аз бих избрал първия вариант, просто защото сифона си е вече на място.

Виж може да помислиш за ъглова мивка? Така ще се освободи още повече място. Ако сложиш и 2 огледала, ще може човек да се оглежда и от душа :-)
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Баня с тези размери, си е като по-голяма душ-кабина. Неудобно ще е да преграждате, пък и смисълът малко ми се губи.
В душ-кабина никога не са подръка необходимите неща. Или пък постоянно ти падат по главата.
Мисля си, ще е добре да помислите къде да монтирате душа, за да не бие директно по вратата или мивката и спрямо него да си сложите мивката. Ъглова мивка е необичайно, удобно и доста "отваря" помещението.
Можете много да си "играете" с огледала. Директно залепени, качествени, евтини огледала....
Emerald - модератор
==
Последна промяна от Emerald на вт мар 24, 2009 3:20 am, променено общо 1 път.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Emerald написа:
Вратата ти на какво разстояние е от лявата стена?

Теглиш по отвесна права зад вратата плъзгащи ...
25-30см.
Svilky - напреднал
n_a написа:
Emerald написа:
Вратата ти на какво разстояние е от лявата стена?

Теглиш по отвесна права зад вратата плъзгащи ...
25-30см.
Разстоянието от лявата стена до касата е 220 mm, вратата е широка 730 mm, а от нея до одушника е 380 mm.
Emerald ако имаш малко време би ли скицирал набързо идеята, която имаш. Благодаря.
Emerald - модератор
==
Последна промяна от Emerald на вт мар 24, 2009 3:28 am, променено общо 1 път.
  • 1
  • 2

Тема "Моля за съвет за разположение в баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: