Здравейте на всички, които се интересуват и посещават форума!!! Много ми харесва да чета всички теми и понеже съм на вълна ремонти от А до Я, винаги откривам по нещо, което ми върши работа! Едно нещо не мога да открия и съм обиколила магазини като Бриколаж в Пловдив и всички строителни хипермаркети в Ст.Загора даже и в инета търсих без резултат - плоскости от акрил или плексиглас. Искам да си направя душкабина, но понеже е с нестандартни размери трябва да е поръчка! За такава съм питала и ми искат ~ 700 лв само за панел със закалено стъкло. ІІри вариант намерихме да се направи кабината от дограма, но ми предложиха да заменя стъклото с поликарбонатна плоскост. Не ми харесва тая плоскост, но пък съм виждала готови душ- панели с акрилни плоскости! Във всички магазини съм питала и никой не можа да ми каже къде мога да ги намеря
!!! Може би някой от вас ще може да ми помогне да ми каже къде да намеря такива плоскости или да ми даде съвет за нещо друго!!! Качвам една снимка на част от панела с акрилна плоскост. Предварително благодаря на отзовалите се!!!

Прикачен файл
08-04-18_23-23.jpg (86.38 KиБ) Видяна 2247 пъти