• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
ssam2 - помощник
Добра ли е идеята?Казаха ми че лесно ставало и можело сам да си го направя.Има ли нещо по темата в сайта и къде мога да го намеря.
Благодаря!
velsi - Почетен майстор
Имаш предвид за тавана на банята вероятно? Да, става. Виждал съм направено, наистина става лесно.
ssam2 - помощник
Да за тавана
А има ли някъде снимки или материали за това как точно става
velsi - Почетен майстор
Ще се опитам да потърся снимки. Иначе представлява едни Т-образни профили, които си имат нужните перфорации така, че да влизат един в друг, сглобават се като конструктор, много лесно. Всичко това се окачва на тавана, а в отворите се постават "питите". Ако намериш къде ги продават би трябвало и да ти обяснят как става номера.
ssam2 - помощник
Благодаря за помощта
Мисля че ще стане
masteradmin - майстор
Mоята баня е с хънтър много съм довелен. Ще ти да един съвет след като сложик металната конструкция недей да я мериш с нивелир. Направи я по хоризонталната фуга на последния ред. Иначе тавана изглежда крив дори и да е перфектно нивелиран.
Ето снимки на моя таван, сам съм го слагал. Ако имаш въпроси дай ги.

Прикачен файл

SA400193.JPG
SA400193.JPG (43.22 KиБ) Видяна 12955 пъти

Прикачен файл

SA400192.JPG
SA400192.JPG (48.65 KиБ) Видяна 12955 пъти

Прикачен файл

SA400191.JPG
SA400191.JPG (51.08 KиБ) Видяна 12955 пъти
leonardo_vd - модератор
Велси..това не е хънтър
А на админа казвам браво добре е станало имам само 1 забележка. Защо не изряза и вътрешните ъгли на обкантващия профил на 45градуса

Прикачен файл

hDouglas.JPG
ето и едно мое произведение
hDouglas.JPG (37.2 KиБ) Видяна 12947 пъти
masteradmin - майстор
Това ми е първия таван ако имаше втори щях доста неща да направя по добре. Раздвам се че само майсторите откриват недостатъци. Хънтъра е много подходящ за мокри помещения.
Аз примерно в тоалетна съм си сложил боядисан саджак, които ми остана от спалнята и кухнята. Малко кофти, че точно тоалетната е в бяло, зелено и червено |). Но пък на мене много ми харесва и нямам никакви задни мисли.

Прикачен файл

SA400195.JPG
SA400195.JPG (99.44 KиБ) Видяна 12938 пъти

Прикачен файл

SA400197.JPG
SA400197.JPG (44.36 KиБ) Видяна 12938 пъти
velsi - Почетен майстор
leonardo_vd написа:
Велси..това не е хънтър
Добре де, айде нека да е "Армстронг". :razz: Ако и това не е... тогава не знам вече. :?
  • 1
  • 2

Тема "хънтър за тавана" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: