Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
pixie - напреднал
здравейте,
вчера с ужас установих че майсторите в банята ми не са сложили никаква хидроизолация под плочките .Това практика ли е в БГ или просто на такива хора съм попаднал.Има ли голям риск от това и още,има ли с което мога да направя банята ми по-устойчива на водата освен силикона по ългите и фугина?
Мерси за отговорите предварително.
housedoktor - майстор
Практика е за съжаление.Каква е бянята-къща, блок,етаж..?
pixie - напреднал
банята е кооперация ново строителство.какви може да са щетите и как мога да ги предотвратя?
мерси
housedoktor - майстор
Не мисля .че трябва да се притесняваш в този случай.Едвам ли ще имаш проблеми.Ако се притесняваш--сианитарен силикон по ъглите и обработи фугите с импегниращ разтвор на силиконова основа.Темата е обсъждана преди
pixie - напреднал
за бързия отговор
Здравейте предстои ни направа на баня.Сградата е ново строителство но е завършена 2003г.В момента апартамента е на тухла.Интересуваме трябва ли да поставяме хидроизолация пот теракота или пвц панелите и ако да откъде може да се купи какво представлява и как се поставя.Съжалявам че пиша тук но прочетох че тук е имало въпроси за тази хидроизолация.Ако поста ми не е на място моля модераторите да преценят и да го преместят или изтрият.

Тема "хидроизолация на баня?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: