Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
jpelev - помощник
Здравейте! Четох много от темите във форума, но подобен на моя казус не видях (може и да има). Банята е в нов апартамент, но изпълнението на ВиК-то е меко казано идиотско. Както и да е - трябва да се скрие тръбата, а мястото е доста кът :) А както е под ъгъл... Знам, че тука има много специалисти по ГК - дайте идея как да стане. Банята е 2,20 на 1,65м, ще има и преградна стена за душа. С мивка 50 см и WC комплект на Vidima Корона ще се стане. Ако искате уточнения...пишете. Благодаря предварително!

Прикачен файл

S5004540.jpg
S5004540.jpg (81.75 KиБ) Видяна 12684 пъти

Прикачен файл

S5004541.jpg
S5004541.jpg (80.6 KиБ) Видяна 12684 пъти
lakosste - специалист
решението е много лесно.ще опитам да кача снимки
lakosste - специалист
ето в началото

Прикачен файл

S5030125.JPG
S5030125.JPG (119.25 KиБ) Видяна 12544 пъти
lakosste - специалист
ето колегата прави конструкцията :roll:

Прикачен файл

S5030128.JPG
S5030128.JPG (119.4 KиБ) Видяна 12542 пъти
lakosste - специалист
съжалявам че немога да пратя снимки в завършен вид но са ми по-големи и немога да ги кача ако ми дадеш маил ще ти ги изпратя
sanig - специалист
Все едно гледам тръбата в нашата тоалетна - същото идиотско изпълнение . Навремето лепихме плочки. Голям екшън беше. Редувахме се да дършим плочката . Бяхме само за скрита камера :-D
lakosste - специалист
sanig написа:
Все едно гледам тръбата в нашата тоалетна - същото идиотско изпълнение . Навремето лепихме плочки. Голям екшън беше. Редувахме се да дършим плочката . Бяхме само за скрита камера :-D
какво имаш предвит че нашата работа ли е идиотска :?
jpelev - помощник
lakosste, прати ми снимки, ако не те затруднявам, но вече имам идея как ще скрия тръбата в горната част...ще сваля тавана на две нива, тъкмо ще пусна вътре въздуховоди от вентилатора над душа до комина. Тази седмица ще напредна и ще пусна снимки да споделите мнения :) утре купувам картона и почвам...А, sanig предполагам е имал в предвид като идиотско изпълнение моята баня, а не вашата работа ;)
pipbel - майстор
jpelev

Желаем успех и 4акаме снимки етап по етап.
angela_pk - специалист
Чакам и аз решението на този проблем. Положението в нашата баня е аналогично, само, че горе са две тръби вливащи се в една.... :evil:

Тема "Идея за скриване на тръба в баня?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: