• 1
  • 2
Тук всеки може да качи собствени снимки и да представи себе си пред общонстта.
jel4o - специалист
NatalyTake написа:
Ей, jel4o, веднъж ходих до Раднево и много интересин неща видях там. Хората пир вас са много работливи и имаше интересни дворове и още по-интересин идеи -много достъпни за осъществяване и като пари. :-)
Така е Нати в нашия район хората имат предубеждението че се получават"високи заплати" но да не ти казвам на каква цена.
Идеи може всякакви да черпи човек стига да му позволява джоба,времето и жената.... :lol:
Justy - майстор
Здравей и от мен. Ние сме си все-странно развити личности генетично. А тук намира добра почва и друга наша черта - да даваме акъл :wink: Поне го правим добронамерено и с чувство за хумор :)
Стефан - майстор
Преди Нова година бях месец и половина командировка в Марица Изток 2, и всеки ден минавах по два пъти през Радниво. Най ми хареса коледната украса по улиците. Браво да дизайнерите, и на общината за отпуснатите средства. Беше почти като в Париж :lol:

ПП Да не би и ти да работиш в МИ2? Защото сутрин и вечер движението е ужасно по посока на ТЕЦовете. А и пътищата са лоши там.
NRG7 - специалист
===========
Последна промяна от NRG7 на съб май 02, 2009 4:00 pm, променено общо 1 път.
asenlynch - специалист
Здравей!
Приятно ми е!... :)
jel4o - специалист
Стефан написа:
Преди Нова година бях месец и половина командировка в Марица Изток 2, и всеки ден минавах по два пъти през Радниво. Най ми хареса коледната украса по улиците. Браво да дизайнерите, и на общината за отпуснатите средства. Беше почти като в Париж :lol:

ПП Да не би и ти да работиш в МИ2? Защото сутрин и вечер движението е ужасно по посока на ТЕЦовете. А и пътищата са лоши там.
Да Стефане в рудника бачкам-съдба кво да се прави.
А за коледната украса-чудесна е нали,кмета ни е и певец и женкар и бизнесмен и т. н. нека си проличи че сме енергийното сърце на България :lol:
  • 1
  • 2

Тема "Мене ме е срам... Сори..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: