Тук всеки може да качи собствени снимки и да представи себе си пред общонстта.
bisplus - специалист
dundurma написа:
брей след толкова мнения накрая се представи.здрасти стиляне.
Абе пич я виж датите! :-D :)
SHL - специалист
te_dda написа:
сега стигнах и до тези теми, скоро ще пусна и аз снимки, за да не е едностранно запознанствоо, но....разгледах сайта ти....и по-точно раздела за гипс картон....защо там половината снимки дето видях снощи ги гледах в сайта като изработени изделия на друг съфорумец ?? ? :? :?
Сагата е дълга и широка :)
Правени са от The Fan и от още един негов човек - има ги и в двата сайта. На другото момче също съм пуснал снимчица при мен - казва се Сашо.
брей след толкова мнения накрая се представи.здрасти стиляне.
само едно не ми харесва-за което ти нямаш вина..............двата хубави форума се конфронтират с ненужно заяждане от някои потребители
Представянето ми тук стана преди 3 години :-D .
За конфронтацията знам, но за това не се наказва - това са лични мнения и до като няма обиди или обидени не закачам никой :).
valat111 - специалист
Стиляне, жив и здрав! Мисля, че ти си алтернатива на български и китайски ментета....добре е за БГ, че има такива, като теб!
SHL - специалист
valat111 написа:
Стиляне, жив и здрав! Мисля, че ти си алтернатива на български и китайски ментета....добре е за БГ, че има такива, като теб!
Благодаря за вярата и подкрепата! :)
В повечето случаи именно това ми е проблема...
Тани - модератор
Това е всеобщ проблем на добрите майстори и качествените стоки и услуги за съжаление!
ЧефоС - специалист
SHL написа:
valat111 написа:
...., че ти си алтернатива на български и китайски ментета.......!
Благодаря за вярата и подкрепата! :)
В повечето случаи именно това ми е проблема...

Извинявай колега, но ще си позволя да пиша от името на 90% от клиентите в България. Т.е. от името на бедстващите хора. В тоя ред на мисли, по време на криза, ако преосмислиш ценоразписа си/като за бедни клиенти/, ще спечелиш още повече. Но се съмнявам, че ще го направиш. По простата причина, че твоите клиенти не са от тоя контингент. Лесните пари променят човешкото у човека. Замисли се какво ти казвам. Още веднъж се извинявам.
Chefo77 - майстор
Стига с тази криза, стига с тези ниски цени!
Хляба е 1.20, сиренето е 6 лева, свинското е 7-8 лева. Тока и водата знаем колко са.
В този ред на мисли ... защо трябва майсторите, които имат отношение към работата, крайния резултат и доволството на клиентите, да свалят "кризисно" цените? За да могат просто да останат на пазара ли?
Не съм съгласен с теб, адаш!
"Бедстващите" хора имат други приоритети - не ремонта.
Дали трябва в Техномаркет да свалят цените на 42-инчовите плазми, 'щото е криза и да могат повечко хора да си купят такива?
n.yaneff82 - специалист
браво Стиляне БРАВО много красива котка :lol: а жената 10 пъти повече :-D

защо не пуснеш малко снимки на хобито ти , аз постоянно ги показвам на жена ми снимките и й викам , ако не бяха ботушките , можеше и аз да имам поне 5 от неговите

ама няма и на мене ми е хоби ама ама бавно ми се развива , щото го съчетавам с още две хобита

А между другото помоли се на Стефан да ти стане клиент много изтърваш :prayer: :lol:
Тани - модератор
Подиграваш се , но Стефан е от добрия вид клиенти - знае какво иска и какво е готов да плати за него!
Относно цените - който търси качество , не пита първо каква е цената , а търси добър майстор! А който търси ниска цена - ще я намери. Това че Стилян ще свали цените , не значи , че бай ......... няма да свали и той неговите . Кой каквото търси - ще си го намери! И "лесните" пари не са високите цени , а тези на "майсторите" менте!
n.yaneff82 - специалист
Не знам защо изпадаш в излишна полемика
Знаеш , че си правех майтап

Тема "Това съм аз." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: