Тук всеки може да качи собствени снимки и да представи себе си пред общонстта.
engineer - специалист
Абе виждам че има интерес към сайта. И доста потребители има. И темата е интересна, ама за целта има бол сайтове за запознанства...та като сме на темата, има ли начин за организиране на нещо като "Общ сбор"? примерно да обявим за всяко по-голямо населено място някоя кръчма/бар/кафене и ден от седмицата. Примерно как звучи за ВАРНА - всяка сряда 19:00 в кръчмата на горния край на ул "Направи сам" (незнам как се казва)?
Моля модератора ако е заинтересован да премести темата или да спретне някоя среща на Заглавната страница.

та Да се видим на по бира
desss - специалист
аз съм навита :-D само че не знам за коя кръчма говориш. дай нещо по-познато :-D
engineer - специалист
Тази кръчма беше "примерно" избрана, т. е. съвсем случайно. Необходимо е според мен масите да са дълги, по възможност да има и други развлечения като билярд, дартс, джаги и подобни. Албата отговаря на горните изисквания, ама е претъпкана по това време на денонощието. Има ли идеи???
UNIOR - модератор
Лелееее много Варненци станахте тука, май ще трябва да ви направим отделен раздел само за вас :-D
enterprise - специалист
engineer написа:
Абе виждам че има интерес към сайта. И доста потребители има. И темата е интересна, ама за целта има бол сайтове за запознанства...та като сме на темата, има ли начин за организиране на нещо като "Общ сбор"? примерно да обявим за всяко по-голямо населено място някоя кръчма/бар/кафене и ден от седмицата. Примерно как звучи за ВАРНА - всяка сряда 19:00 в кръчмата на горния край на ул "Направи сам" (незнам как се казва)?
Моля модератора ако е заинтересован да премести темата или да спретне някоя среща на Заглавната страница.

та Да се видим на по бира
А Софиянци ще поканите ли :? :-D

Трябва да направим сборен пункт за кафе по средата (Пловдив например) :wink:
akolevutd - помощник
Алкохол ще има ли :-D
Заведения много във Варна :roll:
CARRION - специалист
engineer написа:
Тази кръчма беше "примерно" избрана, т. е. съвсем случайно. Необходимо е според мен масите да са дълги, по възможност да има и други развлечения като билярд, дартс, джаги и подобни. Албата отговаря на горните изисквания, ама е претъпкана по това време на денонощието. Има ли идеи???
Аз предлагам освем "развлечения като билярд, дартс, джаги " да има и някоя друга мистирия, тръбен гайчен ключ, електрожен предпазни ръкавици очила иииии МНОГО БИРА
leonardo_vd - модератор
Ами ние който сме от по-далечко ще чакаме СНИМКИ :lol:
Пламен - напреднал
Може и по някой джин да обърнем.Ама как се сети че точно сряда е най-удобно.

Тема "Да се видим на по бира" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: