Тук всеки може да качи собствени снимки и да представи себе си пред общонстта.
velsi - Почетен майстор
Стефане, ти или си пиян или не знаеш какво точно искаш! Кое е било крайно време?
Стефан - майстор
Искам да няма такива изцепки! Не го ли разбра до сега? И не само от мен.
commandore - напреднал
Ехеееееее,стига ве хора,още малко ще се скарате.Стефане постни и ти някоя твоя снимка
katrin - напреднал
А така,Стефане,дай твоя снимка да видим истински мъж, щом поставяш под въпрос ориентацията на другите?!
Какво толкова те подразни не успях да разбера?! :?
Emerald - модератор
И аз нещо не разбрах реакциите на Стефан. :? Бавно нещо загрява и му куца малко чувството за хумор. :?
Снимките бяха супер, а намека ми за баровете- шега и закачка.Моя мъж се разхожда и по улиците с такива...по Хелоуин. :lol:
masteradmin - майстор
Да бе за моите снимки нито един коментар, а за Velsi 24 коментара. Много популярен стана ей.
Kinley - напреднал
velsi, не биваше да махаш снимките. Какво като има някои хора без чувство за хумор

Към хората без чувство за хумор: Не разбирате ли, че ако ще снимка с розова перука да си сложи пак си е пич, на колко хора е помогнал РЕАЛНО, без да мрънка.

ПС мастерадмин, не ревнувай! :lol:
ICC - специалист
Как съм могла да ги изпусна снимките :datz: Разбирам, че са били готини и щури!! Особено това, че Стефан толкова се е впрегнал ме навежда на мисълта, че съм пропуснала много! Ех, Velsi, ако си толкова мил да ми ги пуснеш на emaila?! Няма да ги пускам във форума и съм сигурна, че не съм си загубила чувството за хумор. :)
UNIOR - модератор
Здравей и от мен.
Ама не разбрах :? къде са тия снимки дето ги коментирате?
ironlady - модератор
Helloooo :winken: velsi!
Явно снимките са били много провокативни за някой, щом са развълнували толкова хора...Дай и ние да ги видим :razz:....

Тема "velsi" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: