Тук всеки може да качи собствени снимки и да представи себе си пред общонстта.
silllveto - Майсторица
Аси, чак ти завидях, моичкият ме води на почивка да боядисвам оградата, или да събирам тен, докато ковем покрива :?
А относно истината - истината, но не цялата. Това не е лъжа нали :lol:
ИванIYI - помощник
Джъсти ви въведе в частично заблуждение. Бай Иван е бил данъчен в далечната 1997 г. Сега си е частник у счетоводния бизнес или работа или както там се казва. :lol:
Time2Burn - специалист
Бай Иване, дай некой счетоводител в София, да ми води фирмата, че съвсем скоро я направих и са не знам какво следва и какво да правя. С тебе се познаваме между другото. Не си ме забравил, нали?
Vlad_g - специалист
Здрасти Иване. Радваме се че си тук. Успех в работата.
ИванIYI - помощник
Благодаря на всички ви! Счетоводител в София ми е трудно да ви посоча, просто съм на 350 км. от там и не знам. Но с удоволствие ще помогна.
Fortune - специалист
ИванIYI написа:
Понеже съм нов тук, мисля, че "направи си сам" не се отнася само до строителство или поддръжка на движими и недвижими вещи.
Има много неща, които чевек би могъл да усвои, както по отношение на счетоводната отчетност на по-малки фирми, така и просто да се консултира.
Дано тук да има и други икономисти и да се помисли за отваряне на нова секция във форума.
Какво е вашето мнение?
Привет колега! То счетоводителите сме дялан камък, от всичко разбираме - то вар, цимент, дебит, повечко кредит......
Justy - майстор
Fortune написа:
ИванIYI написа:
Понеже съм нов тук, мисля, че "направи си сам" не се отнася само до строителство или поддръжка на движими и недвижими вещи.
Има много неща, които чевек би могъл да усвои, както по отношение на счетоводната отчетност на по-малки фирми, така и просто да се консултира.
Дано тук да има и други икономисти и да се помисли за отваряне на нова секция във форума.
Какво е вашето мнение?
Привет колега! То счетоводителите сме дялан камък, от всичко разбираме - то вар, цимент, дебит, повечко кредит......
И излишъка - в 769-та сметка :lol:
Fortune - специалист
Justy написа:
Fortune написа:
ИванIYI написа:
Какво е вашето мнение?
И излишъка - в 769-та сметка :lol:
Шът! Какъв излишък! Само липса и то в нормативни размери! ;)

Тема "За неща в счетоводството и бизнеса" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: