Тук всеки може да качи собствени снимки и да представи себе си пред общонстта.
Master_Kenobi - V.I.P.
Добре дошъл и успех! :2thumbs:

И много-много на Стефко не се връзвай, ще му свикнеш. :-D
Той тук ни се явява нещо средно между летописец-библио(и био-)граф и всеобща будна съвест! :-D

П.П. Глей ся само кво става! :ug: На мен се сърди, че ше ти омажат темата. :-D
Стефан - майстор
Master_Kenobi написа:
Добре дошъл и успех! :2thumbs:

И много-много на Стефко не се връзвай, ще му свикнеш. :-D
Той тук ни се явява нещо средно между летописец-библио(и био-)граф и всеобща будна съвест! :-D
Мога ли да те попитам в какво пак сгреших? Или пишеш, за да напомниш за себе си и спамерството си? Въобще не прилича на модератор да се изявява в такава светлина. Ако съм сгрешил, изтрий ми поста. :?
Master_Kenobi - V.I.P.
tonqta, казах ли ти! :ug: Само гледай кво става сега! :-D

Стефан, къде видя дори и намек за прегрешение в моето мнение. :? Или великата сила на инерционното мислене: Щом е мод, начиии.... :barb:
Рекох, че поне тоя път ще вденеш гека и закачката за да направим по-приятен анонса на момчето във форума, ама не би... Нейсе. :cool:
Стефан - майстор
Спирам да пиша в темата. Това момче може да ми е внук, според възрастовата разлика. И, ако е умен, сам ще реши кого да послуша. :? :lol:
tonqta - напреднал
Стефан написа:
сам ще реши кого да послуша. :? :lol:
Споко :wink:

ПС: Поздрав, братя http://www.youtube.com/watch?v=smv5_ypb ... re=related :cool:
Master_Kenobi - V.I.P.
Стефан написа:
Спирам да пиша в темата. Това момче може да ми е внук, според възрастовата разлика. И, ако е умен, сам ще реши кого да послуша. :? :lol:
Не абдикирай! Не ти е в стила! :)
Сега е редно да обясниш на момчето и на всички като мен - неразбиращите, как аджеба, незавършеното образование противостои (пречи) на посещението на "майсторски" форуми? Може и обратното да обясниш: Как влизането в "майсторски" форуми.... и т.н. :?
единак - специалист
Тони,

Онази снимка с бирите и пачата наистина ли е снимана в училище?!
rulom - модератор
Добре дошъл :!:
А за снимката, не се притеснявайте, щом пият с мезе ще станат майстори :cool: Я чичо им Емо с тия мезета колкав е станал :-D
tonqta - напреднал
emil_v r написа:
Аз съм твоят чичо .

http://www.youtube.com/watch?v=vjrzIa-F984
:evil: :evil:

:prayer:
единак написа:
Тони,

Онази снимка с бирите и пачата наистина ли е снимана в училище?!
Да.

Тема "Хеви метъл копеле, църквата гори" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: