Тук всеки може да качи собствени снимки и да представи себе си пред общонстта.
asenlynch - специалист
Добре дошъл! :)
Между другото филмът "25th hour" е невероятен...
:wink:
25th Hour - специалист
Да като говорихме за еволюция преди седмица успях да го гледам / shame on me/ и реших с тоя свеж ник :lol: да се регна тук. Иначе си имам друг, но с оглед на всеобщото спокойствие по други форуми този мисля е подходящ и балансиран.

За тези, които питаха за ракията- ех ако продавах ракия нямаше да има тема "Направих си сам апартамента 48 квадрата" а тема "Къщата- още един етаж или конюшня?"

Та каквото си дестилирал- това ще пиеш....

П.С. извинавам се че пиша кратко ама току що сложих пастърма да се кисне в марината....... и гледам вече попива. Темата пак е май от тук и правя първи опит.....

П.С.2
Снимах я ако може да се яде ще е далавера....

Изображение
NRG7 - специалист
======
Последна промяна от NRG7 на съб май 09, 2009 9:13 pm, променено общо 1 път.
Стефан - майстор
25th Hour написа:

....а току що сложих пастърма да се кисне в марината.......

Мога ли да попитам, преди модераторите да ме изядат. Рецептата отработена ли е? Питам, защото аз правя пастърма по друг начин.
25th Hour - специалист
Рецептата е проста.

Снимката седи поне 48 часа в хладилника за свинското и поне 72 за телето. Измива се след това и се опитва на сол. Ако се наложи може да се изкисне в отвара от каквото си искаш май се оказа. Студен чай от нещо....

Телешкото не се паприкова, свинското да. Аз мисля и двете да паприковам. След това 10-12 дни на балкона....

Мой приятел ме черпи онзи ден с проста вратна пържола направена по този начин и направо се изумих. При него е седяла обаче 3 седмици че му е усойно на балкона.

Иначе аз за първи път правя, в този смисъл не е отработена и не знам какво ще стане....
CARRION - специалист
МАРА и от мен. :winken:
Така, да си дойдем на думата :
зарежи строителството за сега ами кажи къде да те търсим след 10-12 дена :-D :irre2:
25th Hour написа:
..... проста вратна пържола ....

Е ТЕ ТАКОВА ЖИВОТНО НЕМА :lol:
ПРОСТИ вратни пържоли не съм опитвал, но може да опитаме ако ни поканиш :-D
trevora - специалист
Добре дошъл :)
25th Hour - специалист
Ето какво стана с "проекта"

Изображение
Изображение
rulom - модератор
Taka ли, на "сухо" го яде....баси разсипията :-D