crez написа:"Чингиз Хан е бил също вегетарианец "Не си прав за Чингиз Хан. Неговата личност е доста по-специална. Пол Пот , Хитлер, Айнщайн и мн други велики завоеватели също са били вегетарианци. Прав си за монголската кухня, но Чингиз Хан наистина е бил вегетарианец и затова го дадох като пример.![]()
Нищо друго не му е оставало освен да яде трева като коня си и корени.Няма начин чергар да сее,жъне и вършее или да сади лук. Храната е била главно конско месо, слагали са го под седлото на коня, то се е осолявало от потта му и се сплесквало от тежеста на ездача. След това се е ветряло т.е изсъхвало е и така става най-вкусната конска пастърма. Може после и на жарта.Чети монголска кухня, там няма въобще нищо вегетарианско. Аз също съм вевгтарианец, ям всичко което е расло на кокал.
xnikolanx написа:Не си прав за Чингиз Хан. Неговата личност е доста по-специална. Пол Пот , Хитлер, Айнщайн и мн други велики завоеватели също са били вегетарианци. Прав си за монголската кухня, но Чингиз Хан наистина е бил вегетарианец и затова го дадох като пример.Добре де, ама от всичките тези личности, които цитираш няма един нормален, всичките са откачени. Дали пък това не се дължи на непълноценния начин на хранене и липсата на някои съставки - не си ли се замислял
ето инфо за Чингиз Хан http://www.vegetariansareevil.com/history.html
xnikolanx написа:Ти големи примери си дал - велики пълководци. Кое им е великото? Масови убийци и кукумицини!За човек с твоите претенции си много зле с историята май? То тая статия май ни казва да не сме вегетарианци!crez написа:"Чингиз Хан е бил също вегетарианец "Не си прав за Чингиз Хан. Неговата личност е доста по-специална. Пол Пот , Хитлер, Айнщайн и мн други велики завоеватели също са били вегетарианци. Прав си за монголската кухня, но Чингиз Хан наистина е бил вегетарианец и затова го дадох като пример.![]()
Нищо друго не му е оставало освен да яде трева като коня си и корени.Няма начин чергар да сее,жъне и вършее или да сади лук. Храната е била главно конско месо, слагали са го под седлото на коня, то се е осолявало от потта му и се сплесквало от тежеста на ездача. След това се е ветряло т.е изсъхвало е и така става най-вкусната конска пастърма. Може после и на жарта.Чети монголска кухня, там няма въобще нищо вегетарианско. Аз също съм вевгтарианец, ям всичко което е расло на кокал.
ето инфо за Чингиз Хан http://www.vegetariansareevil.com/history.html
xnikolanx написа:Да-а-а, а други велики "завоеватели" са практикували мъжеложството.crez написа: Пол Пот , Хитлер, Айнщайн и мн други велики завоеватели...
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: