Тук всеки може да качи собствени снимки и да представи себе си пред общонстта.
velsi - Почетен майстор
Изображение
enterprise - специалист
:wink: Добре дошла
Последна промяна от enterprise на пет ное 23, 2007 6:35 pm, променено общо 1 път.
CARRION - специалист
ИСКАММММММ И АЗ....................
пуканки
leonardo_vd - модератор
добре дошла и от мен
Последна промяна от leonardo_vd на съб яну 05, 2008 6:01 pm, променено общо 1 път.
Тани - модератор
Привет и от мен!

Радвам се че вече има някой във форума , който да дава съвети за още едно от хобитата ми - фотографията! Даже тъкмо си търся фотоапарат

:-D :-D :-D
ivtabov - специалист
И от мен привет.

Харесвам много фотографията като дисциплина, имам сравнително хубав фотоапарат .... ама съм жив зян като фотограф.... пълна скръб!
Надявам се да понауча нещо от теб.
кака Лара - специалист
Тани, малко късно се включвам, но ако не си се спрял вече на нещо конкретно, давай , ще помагаме :-
ivtabov, по принцип мастер фотографите казват, че най-важното в снимането е задапаратното устройство :-D Мятай фотоапарата на рамо, не го оставяй да събира прах, само защото си мислиш, че това не ти е призванието
Тани - модератор
http://www.napravisam.bg/forum/viewtopi ... c&start=15

тук протече дискусията, но вече го избрах и чакам . Благодаря все пак!

Е, може да ми помогнеш със съвет за памет :-D
prascho - майстор
Аз искам да си взема фотоапарат. Преди година и половина сестра ми взе от Грмания канон А540, но го затрих. Дълга история....Та ако може да предложииш качествени модели до към 400 лева ще съм ти благодарен како:). Предстоят ми строителни действия и е желателно да разполагам с фотоапарат. Хобито на сестра ми също е фотографията. Ходи с някакви немци на по 60-70 години на курс и по излети... :-D

Тема "Hola:)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: