• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
Тук всеки може да качи собствени снимки и да представи себе си пред общонстта.
UNIOR - модератор
Охо използваме бормашинка Спарки, браво :) :) :)
naB4o - специалист
а аз имам същата ножица (като на 1та снимка) :-D
Тани - модератор
naB4o написа:
Каква марка е ? Доволен ли си?
naB4o - специалист
Тани написа:
naB4o написа:
ами не знам, да има някаква конктретна марка, но пък за работата, която ми върши ми е добре, но не мога да я препоръчам понеже не съм професионалист, и не знам колко време ще издържи :? (за 1 ремонт на малък апартамент е повече от достатъчна)
CARRION - специалист
МАРА, докторе
на наша земя си е по-добре нали ?
pesho - специалист
naB4o написа:
Тани написа:
naB4o написа:
ами не знам, да има някаква конктретна марка, но пък за работата, която ми върши ми е добре, но не мога да я препоръчам понеже не съм професионалист, и не знам колко време ще издържи :? (за 1 ремонт на малък апартамент е повече от достатъчна)
Щом не си професионалист едва ли си дал 55-60 лв за ножица и твоята само на вид,отдалече изглежда като тази, предполагам.. А тази би трябвало да е WISS-made in USA-и държи с години интензивна работа. Сигурен съм,че housedoctor не се е стиснал за £15-разликата в цената между двете..И няма да казвам,че WISS е MERCEDES-a на ножиците,да не предизвиквам излишни спорове..
leonardo_vd - модератор
Добре дошъл и от мен. :wink:
Johny - майстор
Welcome и от мене. Mного гурбетчии, много нещо - значи майстори!!!
housedoktor - майстор
pesho написа:
naB4o написа:
Тани написа:
Щом не си професионалист едва ли си дал 55-60 лв за ножица и твоята само на вид,отдалече изглежда като тази, предполагам.. А тази би трябвало да е WISS-made in USA-и държи с години интензивна работа. Сигурен съм,че housedoctor не се е стиснал за £15-разликата в цената между двете..И няма да казвам,че WISS е MERCEDES-a на ножиците,да не предизвиквам излишни спорове..
За WISS- а позна,тази е за право рзане::) който се занимава знае ,че има зелени и червени
Тани - модератор
И аз предположих че не е същата! Аз работя със Stanley и също съм много доволен. Откраднаха ми една и издържах само един ден да работя с едно менте за 10 лева , отпсувах си и запалих колата и отидох до Пловдив специално да суи купя пак Сенли . Тези на WISS много ли е по-добра ?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Тема "Housedoktor" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: